Μαγειρική

Τα τορτελίνια αλα κρεμ της Αναστασίας

Ένα πεντανόστιμο πιάτο ζυμαρικών στο άψε σβήσε που το λατρεύουν όλοι κυρίως τα παιδιά!

Το «Καλό Μεσημέρι» γιόρτασε με το καλύτερο τρόπο την παγκόσμια ημέρα ζυμαρικών, καλεσμένη ήταν η Αναστασία Μπιτζιλέου η οποία παρουσίασε το πιο εύκολο το πιο γρήγορο το πιο γευστικό πιάτο ζυμαρικών «Τορτελίνια αλά κρεμ» στο φούρνο για να καταπλήξετε τα πλήθη!

Ένα πιάτο ιδιαίτερα νόστιμο, το οποίο παρασκευάζεται πολύ γρήγορα και θα το λατρέψουν κυρίως τα παιδιά!

Και όπως λέει και η Αναστασία «Φτιάξτε μπόλικα γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά»!

«Τορτελίνια αλά κρεμ» στον φούρνο δοκιμάστε τα με 5 υλικά!

 

Υλικά:

2 φακελάκια τορτελίνια (το ένα με γέμιση τυριά & το άλλο με κρέας)

100 γρ. τυρί τριμμένο guda

100 γρ. τυρί τριμμένο kerrygold

100 γρ. τυρί τριμμένο edam

15 φέτες μπέικον

1 κονσέρβα τετράγωνο ζαμπόν

750 γρ. κρέμα γάλακτος

 

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα τορτελίνια μας για 10 λεπτά με λίγο αλατάκι και σουρώνουμε.

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το μπέικον και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν.

Τρίβουμε το ζαμπόν.

Βάζουμε στο πυρέξ μας τα τορτελίνια, το μπείκον, το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά να πάνε παντού.

Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν…

 

Σχόλια