Κιμ Καρντάσιαν: Η απάντησή της μέσω ανάρτησης στο Instagram - Το φόρεμα δεν σε κάνει Μέριλιν Μονρόε

Life
Κιμ Καρντάσιαν: Η απάντησή της μέσω ανάρτησης στο Instagram - Το φόρεμα δεν σε κάνει Μέριλιν Μονρόε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο φορέματα της Μέριλιν Μονρόε φόρεσε η τηλεπερσόνα τη νύχτα του Met Gala 2022

Η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν μονοπώλησε τα φλας από τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου, στο κόκκινο χαλί του Met Gala στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Ο λόγος είναι ότι στην εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του αγαπημένου της , Πιτ Ντέιβιντσον φορούσε φόρεσε το εμβληματικό χρυσό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, δημιουργία του σχεδιαστή Ζαν Λουί, το οποίο έγινε αφορμή για δεκάδες αρνητικά σχόλια.

Με νέα της ανάρτηση στο Instagram η Kim Kardashian αποκάλυψε πως φόρεσε και δεύτερο θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε στο πάρτι μετά το Met Gala 2022 και συγκεκριμένα, το πράσινο φόρεμα που είχε φορέσει η σταρ του Χόλιγουντ στις Χρυσές Σφαίρες το 1962 όταν είχε κερδίσει το «βραβείο αγαπημένης ηθοποιού του παγκόσμιου κινηματογράφου».

«Για να ολοκληρώσω τη βραδιά μου μετά το Met, είχα την τιμή να αλλάξω και να φορέσω το φόρεμα του σχεδιαστή Νόρμαν Νόρελ που φόρεσε η Μέριλιν Μονρόε στις Χρυσές Σφαίρες το 1962 όπου έλαβε το βραβείο Henrietta For World Film Favorite. Στην προσπάθειά μου να βρω το φόρεμα με τις χάντρες, που φόρεσα στο Gala, ανακάλυψα ότι το εμβληματικό πράσινο φόρεμα με παγιέτες της Μέριλιν ανήκε στη @heritageauctions. Ακόμα ανακάλυψα ότι ο ιδιοκτήτης της Χρυσής Σφαίρας που έλαβε εκείνο το βράδυ δεν ήταν άλλος από το φίλο μου, Τζεφ Λέιθαμ. Το είδα σαν σημάδι, σαν να ευθυγραμμίστηκαν τα αστέρια. Το ότι μπόρεσα να διοχετεύσω τη Μέριλιν που κρύβω μέσα μου, σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, θα είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια για εμένα», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν στη λεζάντα της ανάρτησής της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News