‘’GNTM 4’’: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού

Life
‘’GNTM 4’’: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 169 βαθμούς αναδείχθηκε νικήτρια η Κυβέλη Χατζηευστρατίου στον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model 2021

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι το μοντέλο που επικράτησε στην πασαρέλα του gntm και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London.

Το δεύτερο μέρος του μεγάλου τελικού αποτελείτο από ακόμα δύο δοκιμασίες. Αρχικά, η Κυβέλη, η Όλγα κι ο Κωνσταντίνος χρειάστηκε να περπατήσουν στην μεγάλη πασαρέλα. Στο πλευρό τους βρέθηκαν οι 17 συμμετέχοντες του διαγωνισμού μόδας, όπως κι η Βίκυ Κουλιανού.

Ο Γιώργος Καράβας παρουσίασε και υποδέχθηκε ζωντανά την κριτική επιτροπή αλλά και όλα τα μοντέλα του τέταρτου κύκλου, ανακοινώνοντας live την τελευταία βαθμολογία των κριτών και το αποτέλεσμα από τις ψήφους του κοινού, οι οποίες προστέθηκαν στην τελική βαθμολογία και ανέδειξαν την Κυβέλη Χατζηευστρατίου τη μεγάλη νικήτρια του τέταρτου κύκλου του reality στο Star. Η Κυβέλη αναδείχθηκε νικήτρια με 169 βαθμούς, με την Όλγα να ακολουθεί με 162 βαθμούς και τον Κωνσταντίνο στην τρίτη θέση με 150 βαθμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News