“The Voice” - Τελικός: Οι 4 «χρυσές» φωνές της Κρήτης

Life
“The Voice” - Τελικός: Οι 4 «χρυσές» φωνές της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το χρυσό εισιτήριο του μεγάλου τελικού – Οι κρητικές φωνές που μάγεψαν το κοινό του “The Voice”

Tο “The Voice” φτάνει στο τέλος του και για τη φετινή σεζόν, με την τελική οκτάδα να διαγωνίζεται απόψε (21:00, ΣΚΑΪ) για το μεγάλο έπαθλο.

Στον ημιτελικό του Σαββάτου Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είδαν τους 16 διαγωνιζόμενους να ανεβαίνουν στη σκηνή για το χρυσό εισιτήριο του τελικού, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο φινάλε τα οκτώ ονόματα που πέρασαν στον τελικό.

Από τον ημιτελικό εξασφάλισαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό οκτώ διαγωνιζόμενοι, από τους οποίους οι τέσσερις έχουν καταγωγή από την Κρήτη.

Ο Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος και ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, είναι οι τέσσερις κρητικές φωνές που μάγεψαν το κοινό και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του “The Voice”.

Επιπλέον στον μεγάλο τελικό προκρίθηκαν και ο Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Ηλιάννα Αλεξάνδρου και Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου με τον Πάνο Μουζουράκη.

(Φωτογραφία: Instagram)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News