Θεοχάρης Βιγλάκης: «Πήρα αποφάσεις που μου στοίχησαν, μα δεν το μετανιώνω»

Life
Θεοχάρης Βιγλάκης: «Πήρα αποφάσεις που μου στοίχησαν, μα δεν το μετανιώνω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλοι θυμόμαστε τον Θεοχάρη Βιγλάκη, τον Κρητικό που μπήκε στο σπίτι του MasterChef 4 - που προβάλλονταν από τον τηλεοπτικό σταθμό Star - την περασμένη τηλεοπτική σεζόν

Ο… ανήσυχος Θεοχάρης που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τα μαγειρικά του εγχειρήματα, βρέθηκε στον διαγωνισμό για να βιώσει άλλη μια μεγάλη εμπειρία, ωστόσο την δήλωση συμμετοχής του στο παιχνίδι δεν την έκανε ο ίδιος, όπως έχει πει στο παρελθόν, αλλά και όπως εξομολογείται και στο neakriti.gr.  

Ο πολυταξιδεμένος Θεοχάρης με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης που είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και το μικρότερο ηλικιακά μέλος της, έφυγε νωρίς από το παιχνίδι, ωστόσο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε εμάς. Κοινωνικός, με χιούμορ και πάντα με καλή διάθεση.

Τι κάνει, όμως, αυτή την περίοδο ο 25χρονος Θεοχάρης;

Το neakriti.gr, τον εντόπισε να εργάζεται σε ένα μπιτς μπαρ στην Αγία Μαρίνα στα Χανιά και μας… άνοιξε την καρδιά του, μας είπε για τα μελλοντικά του σχέδια, για την αγαπημένη του κουζίνα, καθώς και πολλά άλλα.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και γνήσιας καλοκαιρινής διάθεσης, προετοιμάζεται για τον χειμώνα και κάνει σχέδια, όπως είπε θα πάει στο Βέλγιο όπου βέβαια έχει ξαναπάει στο παρελθόν και έχει εργαστεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και φυσικά αφού είχε τελειώσει τις σπουδές του στη σχολή μαγειρικής όπου φοίτησε.

Στο παιχνίδι όπως μας είπε μπήκε ενώ είχε εμπειρία στην μαγειρική, καθώς μετά το ταξίδι του στο Βέλγιο, όπου εργάστηκε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο για δύο χρόνια, έφυγε και πήγε στην Μύκονο, εκεί εργάστηκε, ως prime chef, σε βίλες που νοίκιαζαν επώνυμοι.

Έμεινε για μία σεζόν και μετά, έφυγε για Αυστραλία, όπου και εκεί εργάστηκε για έξι μήνες σε ελληνικό μαγαζί και κατόπιν επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μεγαλόνησο. Του έγιναν κάποιες προτάσεις επαγγελματικές, τις οποίες απέρριψε και προτίμησε να εργαστεί στο μπιτς μπαρ, όπου του αρέσει πολύ, όπως μας εξομολογείται.

Έτσι το καλοκαίρι συνδυάζει την εργασία με την διασκέδαση και περνάει καλά και τον χειμώνα φεύγει στο εξωτερικό όπου εργάζεται σε εστιατόρια.   

Πώς μπήκε στο παιχνίδι

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέφερε την ακριβή του ιδιότητα στους πελάτες του μπιτς μπαρ στα Χανιά, οι οποίοι τον παρότρυναν να λάβει μέρος στο παιχνίδι όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και για τον ιδιαίτερο και πολύ καλό και κοινωνικό χαρακτήρα του.

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά «μου το πέρασαν σαν ιδέα, ωστόσο δεν έπαιρνα την απόφαση να πάω. Μέχρι τη στιγμή που μία καλή οικογενειακή μας φίλη, η οποία επέμενε πάρα πολύ να πάω, πήρε την πρωτοβουλία», όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος λέει «και το έκανε για μένα. Δήλωσε συμμετοχή!».

«Μοναδική εμπειρία»

Ωστόσο όπως τονίζει ξαφνιάστηκε και ενθουσιάστηκε όταν έλαβε απάντηση: «Δεν με πήραν αμέσως τηλέφωνο, ούτε είχα δεχτεί κάποιο e-mail και δεν περίμενα και απάντηση, καθώς είχα δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor, παλαιότερα και δεν μου απάντησαν ποτέ. Ήμουν στην Γαύδο και εκεί έλαβα ένα e-mail που μου έλεγαν να πάω, να περάσω από συνέντευξη. Τρελάθηκα!».

«Πήρα αποφάσεις που μου στοίχησαν, μα δεν το μετανιώνω»

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Θεοχάρης εξομολογείται: «Δεν έπαιξα με στρατηγική, ήμουν ο εαυτός μου. Είμαι αυθόρμητος, μπορεί να πήρα κάποιες αποφάσεις οι οποίες μου… στοίχησαν, ωστόσο δεν το μετανιώνω. Η εμπειρία ήταν μοναδική!».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τα άλλα παιδιά τονίζει: «Με τα παιδιά είχαμε γίνει φίλοι, μιλάω τακτικά και με κάποια άτομα είμαι πιο δεμένος», αναφερόμενος στον νικητή είπε: «Ο Σταύρος είναι ένας πολύ καλός μάγειρας και για να φτάσει εκεί που έφτασε του άξιζε και σαφώς και άλλα παιδιά είναι καλοί μάγειρες».

Η έκθεση στην τηλεόραση δεν τον βοήθησε και πολύ όπως εξομολογείται, καθώς ήταν σύντομη η παραμονή του στο παιχνίδι, ενώ αποκαλύπτει ότι είχε πρόταση να φύγει για εξωτερικό και μάλιστα να πάει να εργαστεί στο Μαϊάμι, ωστόσο λόγω πανδημίας, αποφάσισε να μην το κάνει.

Όπως εξομολογείται η αγαπημένη του κουζίνα είναι η Ιαπωνική, καθώς οι γεύσεις είναι ελαφριές, καθαρές, χωρίς λύπη, ενώ λατρεμένο πιάτο του είναι το γαμοπίλαφο, «το λατρεύω», λέει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι το καλύτερο πιλάφι… το πιο νόστιμο οφείλεται στον ζωμό...!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News