Παντρεύτηκε ο Κώστας Κυρανάκης - Οι φωτογραφίες από το γάμο του

Life
Παντρεύτηκε ο Κώστας Κυρανάκης - Οι φωτογραφίες από το γάμο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δημόσιο «σ’ αγαπώ» στη σύζυγό του

Την αγαπημένη του Ελένη Αθερινού παντρεύτηκε το Σάββατο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης.

Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα στιγμιότυπο από την ώρα του μυστηρίου που έγινε στην Κύθνο.

«Για όσα πέρασαν και για όσα θα έρθουν. Σ’ αγαπάω πολύ» έγραψε ο Κώστας Κυρανάκης πάνω από τη φωτογραφία, απευθυνόμενος στη σύζυγό του.

Όπως έγινε γνωστό, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης σκόπευε να παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Αθερινού, στις αρχές Ιουλίου στη Νάξο. Ωστόσο, τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. και παντρεύτηκαν με λιγότερους καλεσμένους, και μέτρα, στην Κύθνο.

Τη σύντροφο του Κώστα Κυρανάκη είχαμε δει στις αρχές του καλοκαιριού σε μια ανάρτηση του ζευγαριού, μαζί με τον έτερο βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη σύντροφό του, η οποία ονομάζεται και εκείνη Ελένη.

Οι αναρτήσεις του Κώστα Κυρανάκη

Το Σάββατο, φωτογραφία με τον γαμπρό ανάρτησε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ενώ σε δική του ανάρτηση ο Κώστας Κυρανάκης φωτογράφησε τα γαμπριάτικα ρούχα και την ανατολή από το νησί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s the final countdown! @kyranakis @eleni__ath

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Zacharaki (@sofia_zacharaki) στις

«Η τελευταία μου ημέρα ως ελεύθερος» ήταν η λεζάντα στην πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε ο Κώστας Κυρανάκης στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία και φωτογράφιζε τα αξεσουάρ του γαμπριάτικου look, το παπιγιόν, τη ζώνη και τα γυαλιά ηλίου.

Στη δεύτερη ανάρτηση του, ο Κώστας Κυρανάκης ανέβασε μια φωτογραφία από το βαθύ κόκκινο ηλιοβασίλεμα στην Κύθνο, όπου και έγινε ο γάμος μεταξύ λίγων και εκλεκτών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News