Η τρυφερή φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τα 4 παιδιά του και το μήνυμα για την γιορτή του Πατέρα!

Life
Η τρυφερή φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τα 4 παιδιά του και το μήνυμα για την γιορτή του Πατέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιόρτασαν με τον δικό τους τρόπο τη γιορτή του πατέρα

Σήμερα που είναι η γιορτή του Πατέρα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία όπου ποζάρει με τα τέσσερα παιδιά του. Λίγο αργότερα η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με πρωταγωνιστές πάλι τα αγγελούδια τους να απαντούν στην ερώτηση «Τι νιώθεις στην αγκαλιά του μπαμπά σου;».

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον ιστότοπο tlife.gr, σήμερα που οι απανταχού μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους, ένας από τους πιο τρυφερούς και αφοσιωμένους πατεράδες της ελληνικής showbiz, ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έχει αποκτήσει με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, τέσσερα υπέροχα παιδιά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία όπου ποζάρει με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα.

«Το πιο γλυκό «βάρος» που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!» σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, λίγο αργότερα η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό βίντεο με πρωταγωνιστές τα τέσσερα παιδιά της να απαντούν στην ερώτηση «Τι νιώθεις στην αγκαλιά του μπαμπά σου;». Τα αγγελούδια τους απάντησαν ασφάλεια και αγάπη και μας έκαναν να… λιώσουμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News