Στην Αθήνα έφτασε ο… «Φτερωτός Θεός», Τζαν Γιαμάν

Life
Στην Αθήνα έφτασε ο… «Φτερωτός Θεός», Τζαν Γιαμάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσιτός και ιδιαίτερα φιλικός - Τον υποδέχτηκαν θαυμάστριες με τις οποίες έβγαλαν φωτογραφίες

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε αργά το απόγευμα της Κυριακής, ο πρωταγωνιστής της τούρκικης σειράς «Φτερωτός Θεός», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της σειράς Τζαν Γιαμάν, ήρθε στην Αθήνα με πτήση της Aegean, όπου τον υποδέχτηκαν θαυμάστριές του.

Πολύ προσιτός και φιλικός, ο γοητευτικός ηθοποιός, έβγαλε φωτογραφίες, δέχτηκε αγκαλιές και φιλιά και ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, από την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε ο κόσμος στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Θερμής υποδοχής λίγο αργότερα έτυχε φυσικά και στο ξενοδοχείο «Hilton», στο κέντρο της πρωτεύουσας, εκεί όπου και θα μείνει.

Πλήθος κόσμου τον περίμενε. Υπέγραψε αυτόγραφα, έβγαλε φωτογραφίες, δέχτηκε αγκαλιές και φιλιά με ιδιαίτερη ζεστασιά και εγκαρδιότητα, δεν αρνήθηκε σε κανέναν.   

Ο 30χρονος είναι αυτήν τη στιγμή ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς. Εργάζεται επίσης ως μοντέλο ενώ έχει τελειώσει Νομική και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη χώρα του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου θα ξεναγηθεί στην Ακρόπολη, ενώ στις 20:00 το βράδυ της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί πάρτι στο εστιατόριο «Dionysos Zonar's», στις παρυφές της Ακρόπολης.

Η επαγγελματική του υποχρέωση για την Τρίτη είναι να εμφανιστεί στις 15:00, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι»!

Και μερικές λεπτομέρειες, που δεν υπάρχουν στην επίσημη ανακοίνωση του προγράμματός του, σύμφωνα με το victorytv.gr: 

Ο ηθοποιός δεν έχει ζητήσει να τον κρατήσουν μακριά από τους θαυμαστές/στριες του.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι στην επίσκεψή του στην Ιταλία αφιέρωσε πολλές ώρες στο να φωτογραφηθεί με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο του ή στις βόλτες που έκανε στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yunanistan’ a sağ salim geldik 🙌🏻🇬🇷Havaalanındaki bu sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum🙏🏻💫🧿 #greece🇬🇷 ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C a n Y a m a n 🇹🇷 (@canyaman) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News