Συγκλονίζει η Σοφία Καρβέλα: Οι δύο εκτρώσεις στα 20 της & το πρόβλημα του αλκοολισμού

Life
Συγκλονίζει η Σοφία Καρβέλα: Οι δύο εκτρώσεις στα 20 της & το πρόβλημα του αλκοολισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάρτηση της Σοφίας στο Instagram αποστόμωσε όσους υποστηρίζουν τη νομοθεσία για τις αμβλώσεις

Τα τελευταία 24ωρα μία παράλογη νομοθεσία που απαγορεύει τις εκτρώσεις συνταράσσει όχι μόνο τις ΗΠΑ όπου και ψηφίστηκε σε διάφορες πολιτείες, αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βγήκαν να εκφράσουν τη αντίρρηση και τον αποτροπιασμό τους για την εν λόγω απόφαση, ενώ πολλές είναι και οι γυναίκες που με αφορμή αυτή τη νομοθεσία, βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για δικές τους εμπειρίες που συντάραξαν τη ζωή τους.

Μία από αυτές τις γυναίκες είναι και η Σοφία Καρβέλα η οποία ανέβασε μία φωτογραφία με το γιο της στο Instagram συνοδεύοντάς την με μία εξομολόγηση ψυχής που ούτε περιμέναμε ότι θα έκανε ούτε ήμασταν προετοιμασμένοι για όσα θα μαθαίναμε.

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση αποκάλυψε το πρόβλημα με τον αλκοολισμό που είχε, αλλά και τις δύο εκτρώσεις που έκανε στα 20 της.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα γράφει:

«Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα ξύπνησα βλέποντας μία ανάρτηση μίας φίλης μου που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα νιώθω υποχρεωμένη να το κάνω και εγώ! Έχω κάνει δύο αμβλώσεις. Πίσω στα 20 μου και έχοντας πρόβλημα αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν πως δεν αγαπούσα καθόλου εμένα. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το πνεύμα μου, από εκδίκηση.

Αν εξαναγκαζόμουν να προχωρήσω με αυτές τις δύο εγκυμοσύνες σε εκείνη την περίοδο της ζωής μου, θα ήταν ό,τι πιο σκληρό και σαδιστικό θα μπορούσε να κάνει κάποιος σε εμένα και εκείνα τα δύο μωρά. Το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Τελικά απέκτησα δύο καταπληκτικούς γιους τη στιγμή που ήμουν έτοιμη να δώσω ατελείωτη αγάπη σε εκείνα και ήμουν έτοιμη να δεχθώ αγάπη…

Εμπιστευτείτε ΕΜΑΣ, τις γυναίκες, για να μάθετε τι είναι απολύτως σωστό για εμάς και το σώμα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News