Ποια ηθοποιός της «Λάμψης» δηλώνει άστεγη και άνεργη

Life
Ποια ηθοποιός της «Λάμψης» δηλώνει άστεγη και άνεργη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η ηθοποιός Κατερίνα Βακαλοπούλου στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα.

Πρόκειται για την ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστή ως «Κατερίνα» στη «Λάμψη».

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Βακαλοπούλου αναφέρθηκε στην τωρινή κατάσταση την οποία ζει, πώς τα βγάζει πέρα οικονομικά και τι επιζητά για το μέλλον της.

Πώς τα βγάζετε πέρα οικονομικά;

Είμαι άστεγη και άνεργη. Φιλοξενούμαι στο σπίτι της μητέρας μου στη Νέα Ιωνία, με μόνο μας έσοδο το ενοίκιο ενός ακινήτου ύψους 400 ευρώ. Ευτυχώς δεν έχω χρέη. Φέτος πήρα το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.

Ασχολείστε με κάτι άλλο, έστω και ως χόμπι;

Είμαι καλή μαστόρισσα. Βάφω τέλεια! Επίσης ζωγραφίζω. Παράλληλα, όπου υπάρχει ανάγκη για εθελοντική εργασία, τρέχω. Για παράδειγμα, εργάστηκα στο πρότυπο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Ιωνίας, αλλά και στην υποδοχή των πρώτων προσφύγων στον Πειραιά, γιατί είχα παππού πρόσφυγα και έτσι τίμησα τη μνήμη του.

Αν κάνατε ένα επαγγελματικό restart τώρα, τι θα επιλέγατε;

Το performing εικαστικής αναπαράστασης. Ξέρετε, βοήθησα στη δημιουργία της πρώτης θεατρικής ομάδας Alte Arte στη Σχολή Καλών Τεχνών το 2004 και θα ήθελα πολύ να βρεθώ και πάλι κοντά τους για να μοιραστώ τις γνώσεις μου.

Κάνοντας ένα flashback, πώς πήρατε τον ρόλο στη «Λάμψη»;

Το 1989 ο ΑΝΤ1 αναζητούσε παρουσιάστριες. Πέρασα από οντισιόν, μίλησα με τον Θοδωρή Δρακάκη, του είπα πως ήμουν και ηθοποιός και ύστερα από λίγες ημέρες, με εντολή του Μίνωα Κυριακού, εγώ και η Ελίνα Ακριτίδου πήγαμε στον Νίκο Φώσκολο για τη σειρά που ετοίμαζε. Έτσι πήρα τον ρόλο. Βέβαια, τον Νίκο τον γνώριζα από πριν, γιατί έπαιζα στο θέατρο με τη μετέπειτα σύζυγό του Τόνια και έζησα αυτό το μεγάλο ειδύλλιο από κοντά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News