default-image

Συγκινημένος ο πατέρας της Κασσιανής με το "ασημένιο" (vid)

Κρήτη
Συγκινημένος ο πατέρας της Κασσιανής με το "ασημένιο" (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με συγκίνηση και χαμόγελο ο πατέρας της ταλαντούχας Χανιώτισσας Κασσιανής Λειψάκη, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Χανίων, κ. Δημήτρης Λειψάκης μιλάει για τον τελικό του «The Voice», για την κόρη του, αλλά και για το… άρωμα Κρήτης που είχε ο μεγάλος τελικός.

Η ταλαντούχα Χανιώτισσα ερμηνεύτρια, Κασσιανή Λειψάκη, μπορεί να μην κατάφερε τελικά να αναδειχθεί νικήτρια του «The Voice», όμως κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα με την παρουσία, αλλά και τις σπουδαίες ερμηνείες της.

Η Κασσιανή, η οποία διαγωνιζόταν με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό του «The Voice», ο οποίος είχε… άρωμα Κρήτης, αφού στον τελικό βρισκόταν και ο Ηρακλειώτης Γιώργος Καρέλης, για τον οποίο μάλιστα, ο κ. Δημήτρης Λειψάκης μιλάει με πολύ θερμά λόγια, χαρακτηρίζοντας τον ως μια «γνήσια λαϊκή φωνή».

Βαθιά συγκινημένος και ευγνώμων ο περήφανος πατέρας αναφέρεται στην κόρη του, Κασσιανή, η οποία φαίνεται ότι το μικρόβιο της μουσική το πήρε από τον ίδιο, όπως, μάλιστα, εξομολογείται ο ίδιος, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει ολόκληρη την Κρήτη και τους Κρητικούς που στήριξαν τόσο θερμά την κόρη του.

Δείτε τι "εξομολογείται" ο περήφανος πατέρας:

Βίντεο: Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News