default-image

Κρητικοπούλα καλλονή στο Miss World Next Top Model

Κρήτη
Κρητικοπούλα καλλονή στο Miss World Next Top Model

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρωμα Κρήτης θα έχει ο αποψινός μεγάλος τελικός του διαγωνισμού Ομορφιάς Miss World Next Top Model 2016 με τα βλέμματα εκατομμυρίων τηλεθεατών να έχουν στραφεί στο Λίβανο.

Η Miss Κρήτη 2015 Μαριάννα Δοξαστάκη με καταγωγή από την Ιεράπετρα καλείται να εκπροσωπήσει την χώρα μας

Η πανέμορφη νεαρή κοπέλα Μαριάννα Δοξαστάκη βρίσκεται στη ξένη χώρα από τις 20 του μηνα προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα αλλά και να συμμετέχει  παράλληλα σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται προς τιμήν των 44 υποψήφιων καλλονών από όλο τον κόσμο οι οποίες στις 8μμ ώρα Ελλάδος, στο Grand Hills Hotel and Spa στην πόλη Broumana, θα περπατήσουν στη λαμπερή σκηνή με σκοπό να διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους.

Οι δύο Κρητικές που έχουν κλέψει την παράσταση στο Λίβανο

Η Κρήτη και δη η Ιεράπετρα ,πάντως έχει διπλή δυναμική παρουσία καθώς μαζί με τη Μαριάννα  βρίσκεται και η Μικαέλα Φωτιάδη η οποία είναι επίσημη καλεσμένη των διοργανωτών, αφού πέρυσι είχε κατακτήσει την 2η θέση στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ενώ τον περασμένο Μάρτιο κατέκτησε τον τίτλο της Miss Europe World 2016.

Οι δύο καλλονές από την Ιεράπετρα δεν σταματούν να μοιράζονται τα συναισθήματα τους, με τη Μικαέλα να συμβουλεύει συνεχώς τη Μαριάννα. Οι δυο τους άλλωστε μένουν στο ίδιο δωμάτιο και είναι συνεχώς σε ανοικτή γραμμή με τους διοργανωτές των Παγκρήτιων καλλιστείων, οι οποίοι επιμελούνται για την ελληνική αυτή συμμετοχή.

Φωτογραφία από  το Λίβανο  με τις υποψήφιες καλλονές και την Ιεραπετρίτισσα να ξεχωρίζει με το δικό της ταμπεράμεντο και μπρίο(6η από δεξιά )

Να τονίσουμε ότι σε ψηφοφορία που πραγματοποιείται διαδικτυακά, η Μαριάννα βρίσκεται στην πρώτη 10άδα.

Μπορούμε όλοι να τη στηρίξουμε αφού η ψηφοφορία θα είναι για λίγες ώρες ακόμα ανοικτή, αρκεί να επισκεφθούμε εδώ

Η Γιούλη Πιργιανάκη και ο Μιχάλης Κασσαπάκης από την Cristi Academy επιμελούνται το styling και την κινησιοτεχνία αντίστοιχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News