default-image

Tips για τέλειες βλεφαρίδες

Γυναίκα & παιδί
Tips για τέλειες βλεφαρίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλεις τέλειες βλεφαρίδες που να αναδεικνύουν τα μάτια σου; Ιδού μερικά tips για να τις αποκτήσεις!

1. Είναι γνωστό πως πρέπει να αφαιρούμε σχολαστικά κάθε ίχνος μακιγιάζ πριν πέσουμε για ύπνο. Πολλές φορές όμως δεν ξεβάφουμε σωστά τα μάτια και ξυπνάμε το πρωί με μουτζούρες γύρω τους.

2. Πριν βάλετε τη μάσκαρα, απομακρύνετε με ένα βρεγμένο κομμάτι χαρτί την περιττή ποσότητα ώστε να μην κολλήσουν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους. Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε βαμβάκι.

3. Μην το παρακάνετε με τις στρώσεις. Μία με δύο είναι αρκετές. Από την τρίτη και πάνω το αποτέλεσμα θα δείχνει υπερβολικό.

4. Εφαρμόστε στη βάση τους μία στρώση μαύρη μάσκαρα και έπειτα άλλη μία έντονο μπλε. Έτσι το βλέμμα σας θα δείχνει ξεκούραστο.

5. Φροντίστε καθώς απλώνετε τη μάσκαρα με ανοδική φορά να πιέζετε ελαφρά τις βλεφαρίδες για 3'' στη βάση, τη μέση και τις άκρες.

6. Όταν αφήνετε τις κάτω άβαφες, τονίζονται πιο πολύ οι πάνω και το βλέμμα αποκτά περισσότερη ένταση.

7. Με ένα αδιάβροχο αϊλάινερ σχεδιάστε μία λεπτή γραμμή πολύ κοντά στη βάση τους. Θα φαίνονται πιο πλούσιες.

8. Όταν η αγαπημένη σας μάσκαρα τελειώσει, πλύνετε καλά το απλικατέρ με ένα παιδικό σαμπουάν ή ένα προϊόν ντεμακιγιάζ. Μπορεί να μετατραπεί σε ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο ομορφιάς.

9. Αν επιθυμείτε το μακιγιάζ να γίνει ακόμα πιο σέξυ, απλώστε για βάση μία αδιάβροχη μάσκαρα και στη συνέχεια μία δεύτερη για όγκο.

Πηγή: elle.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News