«Νιώθω νικητής γιατί…»: Τα πρώτα λόγια του Ηλία Γκότση μετά την αποβολή του από το Survivor All Star (vid)

Life
«Νιώθω νικητής γιατί…»: Τα πρώτα λόγια του Ηλία Γκότση μετά την αποβολή του από το Survivor All Star (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πάτρια εδάφη επιστρέφει ο 33χρονος γυμναστής και επιχειρηματίας

Τον δρόμο της επιστροφής πήρε ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star.

Ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποχώρησή του επέστρεψε στα social media το βράδυ της Τρίτης 28/3 δημοσιεύοντας δύο βίντεο, όπου περιέγραψε τα συναισθήματά του αλλά και τα μαθήματα που πήρε από την φετινή συμμετοχή του στο ριάλιτι.

«Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς η κακώς είμαι εδώ.

Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News