Ναταλία Γερμανού για Τέμπη: «Στο σπίτι μας σφίγγεται η ψυχή μας, κλαίμε»

Life
Ναταλία Γερμανού για Τέμπη: «Στο σπίτι μας σφίγγεται η ψυχή μας, κλαίμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν είμαστε "Καλύτερα δε γίνεται" σήμερα, ορφανέψαμε από τίτλο» τόνισε η παρουσιάστρια - Δείτε βίντεο

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών μετά τη σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα, στην πρώτη της εκπομπή μετά το δυστύχημα.

//--> //-->

Στον πρόλογο της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» για το Σάββατο 4 Μαρτίου, η Ναταλία Γερμανού είπε:

«Δεν είμαστε καλύτερα δε γίνεται σήμερα και… Είμαστε μια εκπομπή που ορφάνεψε από τίτλο. Δεν αισθανόμαστε έτσι. Νιώθουμε ακριβώς όπως νιώθετε εσείς από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Συζητούσαμε από προχθές με όλη την ομάδα τι θα κάνουμε, αν θα βγούμε και πως θα βγούμε. Τι θα πούμε; Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κόσμος που έχει την ανάγκη να ψυχαγωγηθεί. Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε όμως και κανονικοί άνθρωποι που στο σπίτι μας σφίγγεται η ψυχή μας, κλαίμε».

Στην πορεία, πρόσθεσε: «Μπορεί να μην κλαίμε στον αέρα γιατί προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες και να φανούμε ψύχραιμοι αλλά νιώθουμε ακριβώς όπως νιώθετε κι εσείς. Θα προσπαθήσουμε μέχρι της 16.30 να φέρουμε εις πέρας την εκπομπή… Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να γίνουμε τηλεμοιρολογίστρες, τηλεδικαστές, να κανιβαλίσουμε τη μνήμη ανθρώπων που σεβόμαστε πιο πολύ από τους εαυτούς μας. Σεβασμός στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν και τις οικογένειές τους που αυτή τη στιγμή ζουν έναν εφιάλτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News