Μαρία Σολωμού: «Η ψυχοθεραπεία δεν βοήθησε το θέμα της πολυγαμίας»

Life
Μαρία Σολωμού: «Η ψυχοθεραπεία δεν βοήθησε το θέμα της πολυγαμίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ερωτική της ζωή μίλησε σε νέο podcast η Μαρία Σολωμού - «Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3 - 4 συντρόφους», ανέφερε η ηθοποιός

«Το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε, μετά από 12 χρόνια ψυχοθεραπείας, δεν ξέρω αν θα πήγαινε», ανέφερε η Μαρία Σολωμού σε νέο podcast και πρόσθεσε ότι σε διάφορες φάσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3 - 4 συντρόφους».

Η γνωστή ηθοποιός κυκλοφόρησε ένα νέο podcast, στο οποίο μίλησε για την ερωτική της ζωή και έκανε αποκαλύψεις. Η Μαρία Σολωμού μίλησε για την πολυγαμία και απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή«Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, η Μαρία Σολωμού «δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα, δεν θα μπορούσα να είμαι για πολύ με 3-4 συντρόφους, γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με αυτό το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγωθώ εγώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου το να πιαστώ».

//--> //-->

Η Μαρία Σολωμού, όπως είπε, δεν θέλει να βρεθεί να απολογηθεί σε κανένα για τις επιλογές της. «Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο», είπε στο podcast της για να συμπληρώσει: «Απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει "ορίστε κυρία μου, μας κορόιδεψες" και να μην έχω κάτι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά, που παραλίγο να με πιάσουν, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News