Νίκος Μουτσινάς: Μεταμορφώθηκε σε Wednesday Adams κι έγινε viral

Life
Νίκος Μουτσινάς: Μεταμορφώθηκε σε Wednesday Adams κι έγινε viral

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Μουτσινάς με μια απολαυστική μεταμόρφωση έδωσε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του.

Με έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε να ευχηθεί για τα Χριστούγεννα στους followers του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς.

Αφού χρησιμοποίησε γνωστή εφαρμογή και μεταμορφώθηκε σε Wednesday Adams και χόρεψε με την ηρωίδα που έχει γίνει must μέσω της σειράς που κυκλοφόρησε μέσω της πλατφόρμας Netflix. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής χόρεψε τον viral χορό της ηρωίδας της γνωστής σειράς και δημοσίευσε το βίντεο σε ένα story το οποίο έκανε κι αυτό με τη σειρά του τον γύρω του διαδικτύου κι όχι άδικα. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, γιατί του αρέσει να αυτοσαρκάζεται.

Τελευταία έχει απασχολήσει τα media εκφράζοντας την επιθυμία του για μια αλλαγή από την καθημερινή του εκπομπή. Και δεν είναι λίγες οι προτάσεις που έχει δεχτεί από κανάλια, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΚΑΪ που έχει μαζί του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Ο ίδιος ωστόσο δεν ανοίγει ακόμη τα χαρτιά του σχετικά με το τι σκέφτεται. Το σίγουρο πάντως είναι πως η μεσημεριανή καθημερινή εκπομπή τον έχει κουράσει και θα ήθελε να δοκιμαστεί και σε κάτι διαφορετικό. Το οποίο δεν χρειάζεται να είναι μόνο μια σατιρική εκπομπή.

Μένει να δούμε πως θα διαπραγματευτεί το τηλεοπτικό του μέλλον, ανάλογα με τις απαιτήσεις του και κατά πόσο αυτές θα γίνουν δεκτές και από ποιο κανάλι. Γιατί στην ουρά περιμένουν σίγουρα τα ομόσταβλα πλέον Star και Alpha τα οποία έχουν εκδηλώσει από νωρίς το ενδιαφέρον τους για τον Νίκο Μουτσινά.

Δείτε τη μεταμόρφωση του Νίκου Μουτσινά σε Wednesday:

 

Πηγή: iediseis.gr

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News