“Μύρισε” Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο - Τοποθετήθηκαν 83.000 λαμπιόνια στα 77 χριστουγεννιάτικα δέντρα

Life
“Μύρισε” Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο - Τοποθετήθηκαν 83.000 λαμπιόνια στα 77 χριστουγεννιάτικα δέντρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φετινό θέμα της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης είναι η εθνική ενότητα και σύνθημα η αρχή του Αμερικανικού Συντάγματος: «Εμείς, ο λαός»

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζιλ Μπάιντεν, παρουσίασε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου, τον οποίο “υπογράφουν” 150 εθελοντές, οι οποίοι τοποθέτησαν περισσότερα από 83.000 λαμπιόνια στα 77 χριστουγεννιάτικα δέντρα που υπάρχουν σε όλη την προεδρική κατοικία και στα 25 στεφάνια που κοσμούν το εξωτερικό του Λευκού Οίκου.

Φετινό θέμα της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης είναι η εθνική ενότητα και σύνθημα η αρχή του Αμερικανικού Συντάγματος: «Εμείς, ο λαός». Την παρουσίαση του στολισμού έκανε, σύμφωνα με την παράδοση, η Πρώτη Κυρία.

«Αυτό έχει εμπνεύσει τη φετινή διακόσμηση του Λευκού Οίκου. Μπορείτε να δείτε τις αξίες που μας ενώνουν παντού τριγύρω μας», δήλωσε.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, ο σχεδιασμός του στολισμού άρχισε από την άνοιξη και η Τζιλ Μπάιντεν είχε ήδη αποφασίσει το θέμα. Στο μεταξύ, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ φωταγώγησαν σε μια ξεχωριστή τελετή και το εθνικό χριστουγεννιάτικο δέντρο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, δίνοντας το σήμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Το δέντρο βρίσκεται στη νότια πτέρυγα του Λευκού Οίκου και η παράδοση κλείνει φέτος 100 χρόνια ζωής. Ξεκίνησε στα 1923 από τον πρόεδρο Κάλβιν Κούλιτζ και έκτοτε έγινε εξαιρετικά δημοφιλές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News