Μαρία Τζομπανάκη: Η «Καλλιόπη» είναι πληθωρική - Στον «Σασμό» βάζω και δικές μου ατάκες

Life
Μαρία Τζομπανάκη: Η «Καλλιόπη» είναι πληθωρική - Στον «Σασμό» βάζω και δικές μου ατάκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχω εγγονό, δεν χωράει ακόμα στο στόμα μου. Μου φαίνεται μυθικό που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι σε μια σειρά που έχω γεννήσει δυο γενιές και είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη στην εκπομπή «The 2night Show». Η ηθοποιός αρχικά, μίλησε για την απόφασή της να ζήσει κάποια χρόνια στην Αμερική. «Ωραία είναι η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Περνούσα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί, ήθελα να έρθω εδώ», είπε αρχικά.

//--> //-->

//--> //-->

Ωστόσο, η ηθοποιός ανέφερε πως έχει πάρει φυσικά και αποφάσεις που τελικά, μετάνιωσε. «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, τα έχω μετανιώσει. Όχι επαγγελματικά, προσωπικές επιλογές. Αυτές οδηγούν και σε κάποια επαγγελματικά. Δεν έκανα κάποια πράγματα, γιατί φοβόμουν. Έχασα χρόνο, όμως αυτό είναι το δικό μου οικοδόμημα και το αγαπώ. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν. Άργησα μετά, να μάθω. Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω, τόσα πολλά, που θα ήθελα να ζήσω άλλη μία ζωή. Και όταν υπολογίζω τον χρόνο, βλέπω ότι δεν μου φτάνει», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

//--> //-->

Όσο για την οικογένειά της, η Μαρία Τζομπανάκη είπε: «Έχω εγγονό, δεν χωράει ακόμα στο στόμα μου. Μου φαίνεται μυθικό που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι σε μια σειρά που έχω γεννήσει δυο γενιές και είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Ο χρόνος για μένα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου και η Γεωργία μου. Το γύρας δεν μπορείς να το αποφύγεις είναι εδώ».

Τέλος, μίλησε για τον ρόλο της Καλλιόπης και την τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός». «Αν αφαιρέσεις τη ζωή ενός ανθρώπου, επειδή έτσι σου κάπνισε, φυσικά και να τιμωρηθείς. Αν κλέψει κανείς επειδή είναι τεμπέλης, έχει ευθύνη ο γονιός. Θεωρώ ότι οι γονείς παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επιλογές των παιδιών του. Η επιτυχία στη σειρά είναι, επειδή ασχολούμαστε με τη σκοτεινή πλευρά της Κρήτης. Είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, το βιβλίο, το σενάριο. Η Καλλιόπη είναι πληθωρική σαν ρόλος, στη σειρά βάζω και δικές μου ατάκες», δήλωσε.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News