Ναταλία Δραγούμη στο neakriti.gr: «Θα ήθελα να καταγόμουν από την Κρήτη»

Life
Ναταλία Δραγούμη στο neakriti.gr: «Θα ήθελα να καταγόμουν από την Κρήτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ναταλία Δραγούμη, μίλησε στο neakriti.gr, για την καλοκαιρινή της περιοδεία, αλλά και για την αγάπη της για το παιδικό θέατρο, για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αδυναμία που έχει για την Κρήτη

Στην Κρήτη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η ταλαντούχα ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο neakriti.gr, για την καλοκαιρινή της περιοδεία, αλλά και για την αγάπη της για το παιδικό θέατρο, για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αδυναμία που έχει για την Κρήτη.

Θέλω να είμαι η αφορμή ώστε τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με το θέατρο

Η παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» συνδυάζει πολλά διδάγματα, τονίζει πολύ τη σημασία της φιλίας - που είναι σημαντική σε τέτοιες ηλικίες- την συντροφικότητα, την τόλμη, την αφύπνιση του νου… Στις παραστάσεις στην Κρήτη τα παιδιά το διασκέδασαν πολύ. Γενικότερα όμως, τα παιδιά είναι ένα δοσμένο κοινό και αγαπώ πολύ την παιδική λογοτεχνία. Θέλω να είμαι η αφορμή ώστε τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με το θέατρο, ο ηθοποιός αποτελεί κομμάτι της παιδείας. Τα παιδιά είναι σαν να ζουν ένα όνειρο την ώρα της παράστασης. Όμως και αφού ολοκληρωθεί η παράσταση σε βλέπουν ως το ρόλο σου, σε φωνάζουν με το όνομα που είχες στο σενάριο, το ζουν.

Η Κρήτη είναι το καλύτερο μέρος της περιοδείας

Η Κρήτη είναι ένα νησί που έχω επισκεφθεί πολλές φορές για δουλειά, αλλά και για διακοπές. Παλαιότερα είχα επισκεφθεί την Ελούντα, αλλά όταν είχα έρθει δεν έκανα τόσες διαδρομές και βόλτες, τώρα όποτε έρχομαι δεν χάνω ευκαιρία. Την Κρήτη την έχω ερωτευτεί, την επόμενη φορά που θα έρθω, θα είναι για διακοπές, θέλω να κάνω τον γύρο του νησιού. Κάθε φορά που έρχομαι είναι καταπληκτικά.

Το κοινό της Κρήτης, διψάει για θέατρο, είναι στην καρδιά μου. Για εμένα, είναι το καλύτερο μέρος της περιοδείας. Πραγματικά, θα ήθελα να κατάγομαι από την Κρήτη. Το νησί έχει απίστευτα θέατρα. Θυμάμαι αξέχαστα όταν παίζαμε τον Ζορμπά στην Φορτέτζα στο Ρέθυμνο και βλέπαμε την πανσέληνο, το θέαμα ήταν μαγευτικό. Κείμενο, έργο και φύση γίνονται ένα.

Περιοδεία χωρίς Μέμο Μπεγνή, δεν κάνω

Με τον συμπρωταγωνιστή μου, Μέμο Μπεγνή έχουμε ταιριάξει πολύ, είναι το «ταίρι» μου στο θέατρο. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδιοι. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και τον εκτιμάς, θα βγουν ωραία πράγματα στη σκηνή. Περιοδεία χωρίς Μέμο, δεν κάνω. Αναφορικά με κάποια σχέδιά μου για το μέλλον, δεν έχω να ανακοινώσω κάτι ακόμα, είμαι σε περισυλλογή».

Διαβάστε επίσης

Μέμος Μπεγνής: «Η Κρήτη είναι το σπίτι μου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News