Σχοινούσα: Viral βίντεο με…το χορό 89χρονου παππού με την εγγονή του

Life
Σχοινούσα: Viral βίντεο με…το χορό 89χρονου παππού με την εγγονή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εικόνα του 89χρονου παππού να χορεύει με την εγγονή του και να «πετάει» μόνο ευχάριστα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει

Η εικόνα του 89χρονου παππού να χορεύει με την εγγονή του και να «πετάει» μόνο ευχάριστα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει.

Ο Γιώργος Κωβαίος χόρεψε με όλο του το «είναι» στο νησιώτικο γλέντι που στήθηκε στη Σχοινούσα, έχοντας την εγγονή του για παρτενέρ, και το βίντεο έγινε viral.

«Ο κ. Γιώργος Κωβαίος, 89 ετών χορεύει με την εγγονή του Ποθητή στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα. Τον συναντήσαμε την επόμενη ημέρα γεμάτο χαρά να μας λέει για το πόσο τον γεμίζει το νησί του. Απλός καθαρός φιλόξενος νησιώτης. Πρότυπο και έμπνευση για όλους μας. Μόνο σεβασμός», αναδημοσιεύει η σελίδα του Facebook Rizes από το προφίλ του Γιάννη Εξιλζέ.

Η 9η Γιορτή Φάβας πραγματοποιήθηκε στη Σχοινούσα στις 24 και 25 Ιουνίου 2022. Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν στο νησιώτικο γλέντι, κλήθηκαν να έχουν μαζί τους το ποτηράκι τους, αφού οι διοργανωτές θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα για τη χρήση πλαστικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News