Survivor 2022: Η πρώτη ανάρτηση του Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του

Life
Survivor 2022: Η πρώτη ανάρτηση του Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων και εκφράζοντας δημόσια την... αγάπη του στην Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο παίκτης επέστρεψε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στην Ελλάδα. Μάλιστα, φάνηκε να σάστισε όταν είδε τόσους ρεπόρτερ να τον κυνηγούν, προσπαθώντας να πάρουν κάποιες κουβέντες από τα χείλη του.

Οι άνθρωποι της παραγωγής τον συνόδευσαν έως το αυτοκίνητο, προκειμένου να φύγει και να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους. Εκείνος, πάντως, τους ευχαρίστησε που ήταν στο αεροδρόμιο και τον περίμεναν.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα την Τρίτη 28 Ιουνίου, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έπειτα από μήνες που είχε ανενεργά social media, λόγω της παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, η εικόνα που δημοσίευσε ήταν μια δική του με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Τη φωτογραφία συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«H διαχείριση μιας ήττας προβάλει το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής σου !!Είναι και κάποιες αγκαλιές που χωράνε τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου !!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο πρώην παίκτης του Survivor.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News