Επίσημο: O Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει ως Τζόκερ στο sequel της ταινίας

Life
Επίσημο: O Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει ως Τζόκερ στο sequel της ταινίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έρχεται» το Τζόκερ 2- Η φωτογραφία από τις πρόβες

Σε ανάρτησή του στο Instagram, o σκηνοθέτης ανέβασε μια φωτογραφία του κόκκινου εξωφύλλου του σεναρίου, γραμμένο από τους Φίλιπς και τον Σκοτ Σίλβερ, συνεργάτη του στην πρώτη ταινία, με τον τίτλο «Joker: Folie à Deux».

Στην ίδια ανάρτηση, ο Φίλιπς συμπεριέλαβε και μια φωτογραφία του πρωταγωνιστή Joaquin Phoenix να διαβάζει το σενάριο. Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός, που κέρδισε και Oscar γι’ αυτή την ταινία, εικονίζεται με το σενάριο στα χέρια, να κάθεται σε μια αναπαυτική πολυθρόνα με θέα μια πόλη από πίσω, με τα γυαλιά ηλίου του και ένα τσιγάρο στο στόμα.

Υπενθυμίζεται πως η αρχική ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς αναδιαμόρφωσε τον εμβληματικό κακό του Batman, παρουσιάζοντάς τον ως έναν αγωνιζόμενο κωμικό και καλλιτέχνη κλόουν μερικής απασχόλησης, τον Άρθουρ Φλεκ, ο οποίος γίνεται λαϊκός ήρωας στην Gotham City, αφού ξεσπά σε πράξεις σοκαριστικής βίας.

Η ταινία έγινε παγκόσμια επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως ενώ κέρδισε και 12 υποψηφιότητες για Oscar. Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας το 2019. ο Φίλιπς και ο Σίλβερ συναντήθηκαν με τον τότε επικεφαλής της Warner Bros, Τόμπι Έμεριχ, για μια πιθανή συνέχεια.

Φωτογραφία αρχδείου Instagram 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News