Δικαστική διαμάχη Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Βροχή προτάσεων δέχεται η δικηγόρος του ηθοποιού μετά τη νίκη τους

Life
Δικαστική διαμάχη Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Βροχή προτάσεων δέχεται η δικηγόρος του ηθοποιού μετά τη νίκη τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταιγισμός προσφορών συνεργασίας για την 37χρονη δικηγόρο Καμίλ Βάσκεζ , η οποία είναι περιζήτητη σε Χόλυγουντ, δικηγορικές εταιρίες αλλά και τηλεοπτικά δίκτυα

Η δικηγόρος που υπερασπίστηκε τον Τζόνι Ντεπ στην πολύκροτη δίκη που είχε με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, Καμίλ Βάσκεζ, αφού κέρδισε τη δίκη κέρδισε με την αξία της και πολλές επαγγελματικές προτάσεις από Χόλυγουντ αλλά και από δικηγορικές εταιρίες,  σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η NY Post.

Η 37χρονη δικηγόρος έγινε viral στην παρατεταμένη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση - στριμώχνοντας την Αμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης και έγινε η νούμερο ένα αγαπημένη των θαυμαστών του Τζόνι Ντεπ.

«Οι πράκτορες ταλέντων περιφέρονται γύρω από την Καμίλ επειδή αναγνωρίζουν ότι είναι μια έξυπνη, έμπειρη δικηγόρος της οποίας η εντυπωσιακή απόδοση κατά τη διάρκεια της δίκης την ώθησε σε ένα σπάνιο επίπεδο ορατότητας», είπε μια πηγή.

Η Βάσκεζ και οι συνάδελφοί της έπεισαν επιτυχώς το δικαστήριο ότι η Χερντ δυσφήμησε τον Ντεπ και στις τρεις κατηγορίες που ασκήθηκαν εναντίον της ηθοποιού επειδή έγραψε σε ένα άρθρο της Washington Post του 2018 ότι ήταν «ένα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπούσε την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Πλέον αφού η Καμίλ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της αποφασίζει εκείνη με ποιους θα συνεργαστεί, καθώς έχει δεχτεί προσφορές ακόμη και από τηλεοπτικά δίκτυα. «Η Καμίλ είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική φωνή για τα νομικά ζητήματα και τα δίκτυα φυσικά θέλουν να μιλήσουν μαζί της για ευκαιρίες στον τηλεοπτικό αέρα», είπε ένα πρώην στέλεχος δικτύου που γνωρίζει τις προσφορές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News