Έλενα Γκρέκου: Έχω δεχτεί bullying του τύπου έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή το πάει το γράμμα

Life
Έλενα Γκρέκου: Έχω δεχτεί bullying του τύπου έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή το πάει το γράμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τραγουδίστρια σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην καριέρα της και στα πράγματα που την ενοχλούν στον καλλιτεχνικό χώρο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε στην εκπομπή του “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης 1 Ιουνίου, την τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την δουλεία και την καριέρα της, το bullying που έχει δεχθεί λόγω του επαγγέλματος που έχει επιλέξει αλλά και αυτό που την εξοργίζει περισσότερο στο τραγούδι.

//--> //-->

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε αυτό που την νευριάζει περισσότερο στο επάγγελμά της καθώς όπως τόνισε δεν υπάρχει προσωπικότητα και διαφορετικότητα: «Τώρα πια υπάρχει πληθώρα τραγουδιστών. Ανοίγεις το ραδιόφωνο και αναρωτιέσαι ποιος τραγουδάει. Δεν υπάρχει προσωπικότητα».

//--> //-->

Αναφορικά με το bullying που έχει δεχθεί είπε: Tα έχουν βάλει με τις τραγουδίστριες εδώ και χρόνια. Μπορεί η τραγουδίστρια να είναι πολύ καλύτερο παιδί και με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από κάποια που δουλεύει την ημέρα. Υπάρχει ταμπέλα. Νομίζω ότι έχω δεχτεί bullying έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή, το πάει το γράμμα. Εγώ δεν καταλάβαινα, μετά κατάλαβα. Δεν ήξερα αυτά τα ελληνικά αλλά τα έμαθα» υποστήριξε και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ τραγουδίστρια και καλλιτέχνης είμαι μόνο το βράδυ. Θα σηκωθώ το πρωί κανονικά, θα μαγειρέψω, θα κάνω δουλειές στο σπίτι μου, θα πάω στη λαϊκή και θα κάνω ότι ένας καθημερινός άνθρωπος», κατέληξε.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News