Ελένη Καστάνη: Ποιες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές απέρριψε και για ποιους λόγους

Life
Ελένη Καστάνη: Ποιες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές απέρριψε και για ποιους λόγους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ανέφερε η ηθοποιός για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της αλλά και τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει αρνηθεί στην πορεία της καριέρα της

Καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής του “The 2Night Show”, βρέθηκε η Ελένη Καστάνη το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 25 Απριλίου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον γιο της, στην πορείας της στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει αρνηθεί, ωστόσο δεν δίστασε να μιλήσει για τις σχέσεις της με άλλους ηθοποιούς.

//--> //-->

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την ίδια να δηλώνει πως δεν θα είναι κακή πεθερά γιατί το παιδί της κάνει σωστές επιλογές. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της λέγοντας: «Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν 14 χρόνια μαζί. Έχουμε τέλειες σχέσεις αλλά εγώ επέλεξα να μην ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Όταν έχει ένα μικρό παιδί δεν ανοίγεις την πόρτα σου, για να μπει ένας πατριός μέσα, δύσκολη απόφαση. Αισθανόμουν ότι ο γιος μου δεν ήθελε. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί το έχω ζήσει από μέσα και είναι δύσκολο. Ας πάει σε μια δουλειά πιο εύκολη».

//--> //-->

Αναφορικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει αρνηθεί στην πορεία της καριέρας της η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε: «Απέρριψα πολλές προτάσεις για σήριαλ και γι' αυτό δεν έχω παίξει και σε πολλά, αλλά όπου έχω παίξει κατά 90% είναι επιτυχημένα» τόνισε και ανέφερε δύο παραδείγματα που «έκλεισε την πόρτα». Ήταν το «50-50» γιατί «αρχικά είχαν κάνει διανομή ρόλων σε μεγαλύτερους ηλικία άνδρες και δεν θα ταίριαζα», αλλά και τους «Λατρεμένους μας γείτονες» γιατί «ήταν ξένο format», ενώ στην ερώτηση αν την αγάπησε το θέατρο ή τηλεόραση, η Ελένη Καστάνη ήταν κατηγορηματική: Η τηλεόραση.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι: «Είχα πρόταση να κάνω εκπομπή στο MEGA πριν τον Φώτη και την Μαρία, αλλά εγώ ήμουν ηθοποιός και είχα πολλά να δώσω. Επίσης μου πρότειναν εκπομπή μαγειρικής. Ενώ η πρώτη πρόταση από την τηλεόραση ήταν για τον ''Πρωινό Καφέ'' πριν από την Ελένη Μενεγάκη».

//--> //-->

Η Ελένη Καστάνη μιλώντας για τις σχέσεις που έχει με άλλους ηθοποιούς δεν δίστασε να κάνει και ένα παράπονο όσον αφορά τη δουλειά της: «Δεν δημιουργώ πρόβλημα θέλω να κάνω τη δουλειά μου σωστά, αλλά αυτό είναι ενοχλητικό». Το παράπονο που εξέφρασε ήταν ότι κάποιοι έπαιρναν τηλέφωνο τους παραγωγούς λέγοντας να μην την πάρουν στην δουλειά επειδή δεν είχαν καλές σχέσεις: «Εγώ δεν το έκανα ποτέ να κόψω το ψωμί του άλλου» είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Αν είχα πρόταση και δεν είχα καλές σχέσεις με τους άλλους ηθοποιούς που είχαν πάρει τους ρόλους, έβρισκα δικαιολογία ότι είχα συμφωνήσει αλλού. Αλλά δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο να πω να μην τους πάρουν στη δουλειά».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News