O «σκληρός» του Χόλιγουντ Μπρους Γουίλι, η μάχη με την αφασία και οι γυναίκες της ζωής του

Life
O «σκληρός» του Χόλιγουντ Μπρους Γουίλι, η μάχη με την αφασία και οι γυναίκες της ζωής του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O «σκληρός» του Χόλιγουντ δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του και αναγκάζεται να εγκαταλείψει την ηθοποιία στα 67 του χρόνια

Σύμφωνα,  με ανακοίνωση της πρώην συζύγου, του Μπρους Γουίλι, Ντέμι Μουρ, ο γνωστός ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία. Ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» Αμερικανός ηθοποιός, με τις δεκάδες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την υποκριτική στα 67 του για λόγους υγείας. Ο ίδιος αφήνει ωστόσο πίσω του μια σειρά από συναρπαστικούς ρόλους που έχουν αφήσει εποχή.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση και πρόσθεσε, ότι θα «απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», συνέχισε η οικογένεια του γνωστού σταρ, συμπληρώνοντας: «Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Όπως λέει πάντα ο Μπρους, «Ζήσε το» και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό», κατέληξε η οικογένεια του.

Η ανακοίνωση αυτή κοινοποιήθηκε και από τον προσωπικό λογαριασμό της Ντέμι Μουρ.

Η ανάρτηση απο το προφίλ της Ντέμι Μουρ 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τι είναι η αφασία

Η αφασία είναι μια πάθηση, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορικά και γραπτά. Συχνά,εμφανίζεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό στο κεφάλι. Μπορεί, επίσης, να εμφανιστεί σταδιακά από έναν βραδέως αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο ή μια ασθένεια που προκαλεί μόνιμη βλάβη.

Ο ίδιος ήταν πάντως εξαιρετικά δραστήριος ως ηθοποιός έως και την τελευταία στιγμή της καριέρας του. Μόνο από τις αρχές του 2021 και έπειτα, εκείνος έχει εμφανιστεί σε δέκα ταινίες ενώ υπάρχουν, όπως σημειώνει ο Guardian, και άλλες οχτώ ταινίες με τον ίδιο που έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται να αρχίσουν να προβάλλονται φέτος και του χρόνου.

Ο Μπρους Γουίλις είχε ωστόσο και μια άλλη, περισσότερο «ατμοσφαιρική» πλευρά, η οποία έχει μείνει μάλιστα στην ιστορία του κινηματογράφου και ως εξαιρετικά επιτυχημένη.

Οι Δώδεκα Πίθηκοι (1995), Το Πέμπτο Στοιχείο (1997), Η Έκτη Αίσθηση (1999), η Αμαρτωλή Πόλη (2005) είναι κάποιες από τις ταινίες στις οποίες ο Μπρους Γουίλις έλαμψε κατά τρόπο πολύ διαφορετικό.

Το – ανάλαφρο πλην όμως διασκεδαστικό – πέρασμα που εκείνος έκανε από Τα Φιλαράκια είναι επίσης αξιομνημόνευτο, όπως άλλωστε και η συμμετοχή του στο Pulp Fiction, ενώ οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται και από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980 Moonlighting.

Σημειωτέων πως στη διάρκεια της πολυετούς και λαμπρής καριέρας του, ο Μπρους Γουίλις τιμήθηκε και με δεκάδες βραβεία, πλην όμως όχι και με Όσκαρ.

Οι γυναίκες του

Οι φωτογραφίες της μόλις 16 χρονών κόρης τους Μπρους και της Ντέμης, Ταλούλα να είναι τσίτσιδη στο διαδίκτυο «έκαναν» τον γύρω του κόσμου, με το ζεύγος να τρέχει στα δικαστήρια.  

Όσον αφορά τη μεγαλύτερη του κόρη, Ράμερ Γουίλις, κάποιος άγνωστος καλεί στην Αστυνομία και κάπως έτσι μια ομάδα ένστολων μπουκάρουν σε σουίτα πολυτελείας και τσακώνουν στα πράσα τη Ράμερ να «καπνίζει» με την παρέα της.

Η τελευταία σύζυγός του, κατά 23 χρόνια μικρότερή του, η Εμα Χέμινγκ από τη Μάλτα. Μικροπαραγωγός και μικροηθοποιός στο επάγγελμα. Η οποία είναι και δεν είναι στο πλευρό του ηθοποιού.

Με την Ντέμι Μουρ να  κάνει την έκπληξη και να βρισκεται στο πλεύρο του πρώην άντρα της.

Μια ευχή από καρδιάς. Ας ελπίσουμε, Μπρους, κάποια στιγμή να σε δούμε και πάλι σε ρόλο πρωταγωνιστή. Έτσι και αλλίως, ο τίτλος τα λέει όλα: «Πολύ σκληρός για να πεθάνει!»

Φωτογραφία αρχείου Shutterstock

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News