H Μαντόνα γιορτάζει τα γενέθλιά της κάνοντας δώρο στους σεισμόπληκτους της Αϊτή

Life
H Μαντόνα γιορτάζει τα γενέθλιά της κάνοντας δώρο στους σεισμόπληκτους της Αϊτή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε εκστρατεία μέσω Instagram για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας

Μέχρι στιγμής 1.297 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί από τα ερείπια στην Αϊτή, ενώ υπάρχουν περισσότεροι από 5.700 τραυματίες.

Τα 63 της χρόνια κλείνει σήμερα Μαντόνα και όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια, το «γιορτάζει» κάνοντας η ίδια ένα σημαντικό δώρο σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Αυτή τη φορά, η βασίλισσα της ποπ, θέλησε να στηρίξει τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού στην Αϊτή, ξεκινώντας, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, μία μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για τους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια τους και τις οικογένειας τους να χάνονται στα ερείπια.

Με ένα βίντεο στο Instagram η Μαντόνα καλεί τους 16.3 εκατομμύρια ακολούθους της να στηρίξουν τον οργανισμό Partners In Health, που προσφέρει στήριξη στους πληγέντες του σεισμού.

Στόχος της είναι να συγκεντρωθούν 250.000 δολάρια για την αγορά κρεβατιών για τα παιδιά της Αϊτής, ενώ σύμφωνα με τα όσα λέει κάθε κρεβάτι θα φέρει το όνομα εκείνου που έκανε την δωρεά.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Μadonna φοράει ένα μαύρο τοπ και ένα εντυπωσιακό σορτσάκι Burberry και μιλάει για τη μεγάλη ανάγκη να στηρίξουν όσοι μπορούν αυτόν τον σημαντικό σκοπό.

Στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με αφορμή τα γενέθλιά της, η Super Star ποζάρει με ξανθά μακριά μαλλιά φορώντας σορτσάκι Burberry και μαύρο τοπ και μαύρο διχτυωτό καλσόν, και σίγουρα δεν θυμίζει μια γυναίκα 63 ετών. Σε αυτό βέβαια έχουν βοηθήσει και τα φίλτρα του Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Πηγή: Womantoc

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News