«Χάπυ σχεδόν πέθανα ντέϊ» - Η συγκλονιστική ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά

Life
«Χάπυ σχεδόν πέθανα ντέϊ» - Η συγκλονιστική ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιγράφει τη ημέρα που παραλίγο να πεθάνει...

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά στο instagram με την οποία αναφέρεται στη ημέρα που παραλίγο να πεθάνει . Η γνωστή κωμικός περιγράφει τις δυσκολίες που βίωσε, από την εντερική διάτρηση στη σοβαρή σηψαιμία και το σηπτικό σοκ που προκάλεσε πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«23 Απριλίου, 2017- Μαλαισία .Η ημέρα που παραλίγο να πεθάνω. Μετά από μια εντερική διάτρηση που με οδήγησε σε σοβαρή σηψαιμία που κατέληξε σε σηπτικό σοκ που προκάλεσε πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων, οι γιατροί με έβαλαν σε κώμα για να μου σώσουν την ζωή. Στις 23 Απριλίου, τα ζωτικά μου όργανα σχεδόν δεν λειτουργούσαν και είχα πολύ μικρές πιθανότητες να επιβιώσω. Τότε, έφτασε ο ξάδερφος μου @alexpoulides, στάθηκε πάνω από το κρεβάτι μου και άρχισαν να λειτουργούν ξανά

2η φωτό – Οκτώβριος 2020, Αθήνα

Επί σκηνής στο drive-in σινεμά του ΟΑΚΑ.

Με προβλήματα ισορροπίας, συντονισμού, όρασης, ομιλίας και λεπτών κινήσεων.

Τώρα μπορώ και στέκομαι όρθια μόνη μου λίγα λεπτά πριν πέσω, περπατάω υποβασταζόμενη, η όρασή μου είναι ακόμα χάλια αλλά η ομιλία μου έχει φτιάξει σε σημείο που όταν υπαγορεύω κείμενο στο κινητό μου, το κινητό καταλαβαίνει τα μισά απ’όσα λέω. ΧΑΠΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΝΑ ΝΤΕΪ!!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News