Σία Κοσιώνη για κορωνοϊό : «Kάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια»

Life
Σία Κοσιώνη για κορωνοϊό : «Kάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πιο μεγάλος φόβος της δημοσιογράφου

Εξομολόγηση σε πολύ ανθρώπινη διάσταση από την Σία Κοσιώνη που μίλησε στη Vogue για τον κορωνοϊό, τους φόβους και την καθημερινότητά της. Όπως παραδέχτηκε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ φοβάται μην κολλήσει τον ιό και τον μεταδώσει στους δικούς της ανθρώπους και μην μεγαλώσει το παιδί της χωρίς μητέρα. 

«Παρακολουθώ τα γεγονότα με την ίδια ακριβώς αγωνία με την οποία τα παρακολουθούμε όλοι μας. Επίσης δεν έχω επιλογή τι να κρατήσω και τι να αφήσω. Δεν μπορώ απλώς να πω “δεν αντέχω άλλο” και να κλείσω την τηλεόραση», εξομολογείται σύμφωνα με το ladylike.gr η Σία Κοσιώνη.

«Είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα πάντα, την κάθε λεπτομέρεια και, συνεπώς, να εισπράττω όλο το αρνητικό τους φορτίο. Επιπλέον, πρέπει, άσχετα με το πώς νιώθω, να τα μεταδώσω με έναν τρόπο που ούτε θα πανικοβάλλει ούτε θα προκαλεί εφησυχασμό», σημείωσε στη συνέχεια. Όπως είπε το να σκέφτεται την κάθε της λέξη στον αέρα δεν είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνη. «Το έχω ξαναζήσει, ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Τότε όμως είχε να κάνει με το αν θα έχουμε λεφτά να ζήσουμε. Τώρα έχει να κάνει με το αν θα ζήσουμε, σκέτο», ανέφερε η Σία Κοσιώνη.

«Είναι αλήθεια ή το ονειρεύτηκα;»

«Φοβάμαι όπως όλοι μας. Δεν σου κρύβω ότι δεν το έχω χωνέψει. Κάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Κάθε, μα κάθε πρωί κάνω την ίδια σύντομη συζήτηση με τον εαυτό μου: Είναι αλήθεια ή το ονειρεύτηκα; Είναι αλήθεια. Σήκω και πάλεψε το. Φοβάμαι μη κολλήσω και γίνω μία από αυτούς τους, έστω και λίγους νέους ανθρώπους που μπορεί να πεθάνουν από τον ιό», είπε η Σία Κοσιώνη.

Και συνέχισε «Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι ότι δεν με νοιάζει για μένα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα από μία απροσεξία μου. Φοβάμαι μη κολλήσω τους δικούς μου και φύγουν από ένα δικό μου λάθος. Φοβάμαι ακόμη ότι, αν κολλήσω, θα χρειαστεί να λείψω για καιρό από τη δουλειά μου, τώρα που με έχει τόσο ανάγκη», ανέφερε.

«Ο γιος μου είναι αρκετά τυχερός ώστε να μη τη θυμάται»

Η παρουσιάστρια αντλεί τη δύναμή της από τον γιο της όπως εξομολογείται στο περιοδικό, ενώ δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στο παιδί της.

«Όταν βγάζω για ποδήλατο τον γιο μου, περπατάω και σκέφτομαι ότι μια μέρα όλα θα έχουν τελειώσει και θα του μιλώ για μια άγρια περίοδο που, μέσα στην ατυχία του να τη ζήσει, ήταν αρκετά τυχερός ώστε να μη τη θυμάται», λέει η Σία Κοσιώνη. Και ο μικρός Δήμος που απέκτησε με τον Κώστα Μπακογιάννη το 2018 είναι εκείνος που έχει στο μυαλό της κάθε φορά που φοβάται μην κολλήσει τον νέο κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News