Iταλίδα καλλονή θετική στον ιό για 56 συνεχείς ημέρες!

Life
Iταλίδα καλλονή θετική στον ιό για 56 συνεχείς ημέρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Bianca Dobroiu ήταν ένα από τα πρώτα κρούσματα στην Μπολόνια

Απίστευτη είναι η ιστορία της Bianca Dobroiu από την Ιταλία.

Το 23χρονο μοντέλο από την Ιταλία δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα αλλά είναι θετική στον ιό για 56 συνεχόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Ιταλίδα φοιτήτρια υποστηρίζει ότι δεν παρουσιάζει πλέον συμπτώματα και, επειδή δεν έχει υποκείμενο νόσημα, δεν ανησυχεί πολύ που παραμένει θετική στον ιό.

Το μοντέλο ήταν ένα από τα πρώτα κρούσματα του Covid-19 που καταγράφηκαν στην πόλη της Μπολόνια.

Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Sant’ Orsola» στις 28 Φεβρουαρίου με πυρετό 40,7. Την ίδια ημέρα, το τεστ έδειξε ότι είναι θετική στον ιό.

Η νεαρή Ιταλίδα, που εκτός από μοντέλο είναι και φοιτήτρια, παρέμεινε σε κατ’ οίκον περιορισμό και συνέχισε να υποβάλλεται σε διαγνωστικά τεστ. Στα τέσσερα τεστ βρέθηκε σύμφωνα με το in.gr θετική, ενώ στο πέμπτο το αποτέλεσμα ήταν ασαφές, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Όπως αναφέρει  η εφημερίδα «The Sun», επικαλούμενη ιταλικά τοπικά δημοσιεύματα, η Ιταλίδα έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 6 Μαρτίου με τους γιατρούς να την συμβουλεύουν να τεθεί σε αυτοαπομόνωση καθώς, όπως της είπαν, τα μη σοβαρά περιστατικά δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν τη δεδομένη χρονική στιγμή στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφίες: instagram

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News