MasterChef4: Αποχώρηση της Κρητικιάς Μάρλεν Γρυντάκη

Life
MasterChef4: Αποχώρηση της Κρητικιάς Μάρλεν Γρυντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή - Μια από τις πιο δυνατές παίχτριες εκτός παιχνιδιού

Αποχώρησε η Χανιώτισσα Μάρλεν Γρυντάκη που είχε ξεχωρίσει τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες όσο και για την προσωπικότητα της.

Έχοντας βρεθεί υποψήφια προς αποχώρηση μετά από το Τεστ Δημιουργικότητας, όπου οι παίκτες μαγείρεψαν σε ζευγάρια, δεν τα κατάφερε στην δοκιμασία αποχώρησης.

Στο Τεστ Δημιουργικότητας, μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι Σταύρος Βαρθαλίτης και Μαριάννα Πουλμεντή, οι οποίοι θα είναι και οι δύο αρχηγοί στην επόμενη δοκιμασία

Σαφές μήνυμα Κουτσόπουλου στους παίκτες – «Εμείς κρίνουμε, εσείς ακούτε»

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αποδείξουν πόσο θέλουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό και να κάνουν ένα ακόμα βήμα  πιο κοντά στη χρυσή δεκάδα.

Αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας ο Ιωάννης Χαραλάμπους

Συγκεκριμένα, έπρεπε να ακολουθήσουν πιστά τη συνταγή για το πιάτο αντιγραφής και να επιδείξουν υπομονή, συγκέντρωση και άριστη διαχείριση χρόνου, προκειμένου να φέρουν εις πέρας τις πολύπλοκες παρασκευές και να ολοκληρώσουν το πιάτο τους.

Για μια φορά ακόμα ο εξώστης έπαιξε καταλυτικό ρόλο για εκείνους που βρίσκονταν κάτω στην αρένα του μαγειρικού διαγωνισμού.

https://www.youtube.com/watch?v=e1EgJlkImlg?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Οι κριτές, αφού δοκίμασαν τα πιάτα και αξιολόγησαν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων, αποφάσισαν πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει η Μάρλεν Γρυντάκη, με την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά να μετρά μια απώλεια.

Πηγή: Zappit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News