«Ανδριανή»: Για άλλη μια φορά, υποδέχεται υπέροχους ανθρώπους στο «σπιτικό» της

Life
«Ανδριανή»: Για άλλη μια φορά, υποδέχεται υπέροχους ανθρώπους στο «σπιτικό» της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απώλεια, η μοναξιά, η συνείδηση και ο έρωτας στην «Ανδριανή»  

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή μιλά με τους καλεσμένους της για τη χαρισματικότητα, τα παιχνίδια, την απώλεια, τη μοναξιά, τη συνείδηση και τον έρωτα.

Η εικαστικός Ειρήνη Λιναρδάκη επιμελείται τη Νύχτα και με τη Στέλλα Χαιρέτη μας δίνουν μια γεύση τι θα συμβεί στις 30 Ιανουαρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Τι μας κρατά ξύπνιους τη νύχτα; Η ζωή, ο θάνατος, η μοναξιά , η συνείδηση μέσα από τη ματιά καλλιτεχνών, επιστημόνων, φιλοσόφων. Τρία πάνελ για συζητήσεις, πολλές καλλιτεχνικές performance, θέατρο, μουσική σε μια νύχτα, που τα ερεθίσματα μας οδηγούν στον πιο εσωτερικό εαυτό μας.

Η Βούλα Νεονάκη συνάντησε δυο νέους ανθρώπους που αγαπούν να φτιάχνουν παιχνίδια. Ο Διονύσης και ο Βαγγέλης Καλογερόπουλος φτιάχνουν ξύλινα παιχνίδια και η τέχνη τους έχει μπει σε παιδικά δωμάτια αλλά και σε μουσεία. Μια όμορφη ιστορία για τα παιδικά όνειρα που γίνονται πραγματικότητα.

Με τη σύμβουλο γονέων Κική Τζωρτζακάκη η συζήτηση αφορά στον έρωτα. Γι’ αυτή την έκρηξη αισθήσεων και συναισθημάτων που δεν γνωρίζει λογική ούτε κανόνες.

Ο έρωτας στην εφηβεία, στο γάμο, στην τρίτη ηλικία. Ο έρωτας, η γενεσιουργός δύναμη! Αυτή που μπορεί να σε ανυψώσει αλλά μπορεί και να σε βυθίσει.

Με την ψυχοπαιδαγωγό κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης, Δανάη Δεληγεώργη η Ανδριανή μιλά για τη χαρισματικότητα.

Πως μπορούμε να διακρίνουμε αν ένας ενήλικας ή ένας παιδί, ανήκει σε αυτό το φάσμα και για ποιους λόγους κάποιος, είναι σημαντικό να εντοπίσει αυτή του την «ιδιότητα» και να βρει τα κατάλληλα εργαλεία για να εξελιχθεί ως προσωπικότητα.

Απόψε στις 21:45, Ανδριανή στην ΚΡΗΤΗ TV.

Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ 

Αλλά και τις συνεντεύξεις και τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News