Ιωάννα Σκανδαλάκη: Η Κρητικιά personal trainer βάζει πλώρη για Survivor 3

Life
Ιωάννα Σκανδαλάκη: Η Κρητικιά personal trainer βάζει πλώρη για Survivor 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκρηκτική γυμνάστρια θεωρεί τον εαυτό της τυχερό για την πρόκληση που έχει μπροστά της

Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που δέχτηκε από την παραγωγή του "Survivor", την ανέβασε… στα ουράνια.

Ο λόγος για την "εκρηκτική" personal trainer Ιωάννα Σκανδαλάκη που είχε δήλωσε συμμετοχή για το Survivor 3 και πριν καλά καλά προλάβει  η ίδια τελικά κατάφερε να περάσει στην προκριματική φάση, κερδίζοντας το εισιτήριο για τους προκριματικούς ανάμεσα σε 75.000 υποψηφίους.

«Το θεωρώ ένα θετικό σημάδι. Είναι ευλογία για μένα αυτό . Ήταν εντελώς αναπάντεχο και αν μη τι άλλο πρόκειται για μία πρόκληση με την οποία και θέλω να έρθω αντιμέτωπη».

Μάλιστα όταν η 33χρονη γυμνάστρια με καταγωγή τα Χανιά, τους εξέφρασε δισταγμό, οι άνθρωποι της παραγωγής επικοινώνησαν μαζί της για 2η φορά καθιστώντας της…  αναγκαίο το γεγονός ότι δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και  να ανέβει στην Αθήνα για τα προκριματικά που θα διεξαχθούν το Σάββατο.

«Έκανα αίτηση, χωρίς να το πολυσκεφτώ και με έπιασαν προ εκπλήξεως. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέρασα στην επόμενη φάση μεταξύ 75.000 συνυποψηφίων παικτών. Τους είπα να το σκεφτώ λίγο και μετά από 3- ώρες με κάλεσαν ξανά στο τηλέφωνο  και μου είπαν ότι είναι πολύ σημαντικό να ανέβω στην Αθήνα…».

Η «χυμώδης»  γυμνάστρια πρόσφατα είχε φιλοξενηθεί και στην εκπομπή «Ψηλή Κουβέντα» όπου εκεί μαζί με τον παρουσιαστή Γιώργο Σαπουντζάκη  είχε υπογράψει την αίτηση συμμετοχής για την εκπομπή.

Το τηλεοπτικό παιχνίδι θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο και τα αποτελέσματα για τους παίκτες που τελικά θα πάρουν μέρος στο τηλεοπτικό παιχνίδι θα ανακοινωθούν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News