Η συγκινητική κίνηση της Βασίλισσας Ελισάβετ προς τη μητέρα της Μέγκαν

Life
Η συγκινητική κίνηση της Βασίλισσας Ελισάβετ προς τη μητέρα της Μέγκαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα περάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα χάρη στη βασιλική πρόσκληση;

Σε μία ιδιαίτερη κίνηση φέρεται να προχώρησε η Βασίλισσα Ελισάβετ, κάνοντας κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν στη βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, η Ντόρια Ραγκλαντ, μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, φαίνεται πως θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα μαζί με την κόρη της και τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με το iefimerida.gr. Λέγεται πως η Ελισάβετ προέβη σ’ αυτή την πρόταση ως ένδειξη σεβασμού προς τη Δούκισσα του Σάσεξ, ενώ παράλληλα αναγνωρίζει ότι η Μέγκαν δεν έχει άλλη οικογένεια στη Βρετανία όπως η Κέιτ Μίντλετον.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ με την οικογένεια της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και αν τελικά ισχύει, θα σπάσει ακόμα ένα βασιλικό πρωτόκολλο.

Το δείπνο στο οποίο ενδέχεται να δώσει το «παρών» η Ντόρια Ράγκλαντ,, δε θα γίνει σε ένα τυχαίο μέρος αλλά στο σπίτι της Βασίλισσας στο Σάντριγχαμ.

Υπενθυμίζεται ότι στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, το μόνο μέλος της οικογένειας της τελευταίας που βρισκόταν εκεί ήταν η μητέρα της η οποία μάλιστα επαινέθηκε για την αξιοπρέπειά της στο βασιλικό γάμο, μετά τις απίστευτες εβδομάδες δράματος του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News