Ρέθυμνο: Αναβαθμίζεται ο χώρος και βελτιώνεται η βατότητα στα μονοπάτια του Δημοτικού Κήπου

Κρήτη
Ρέθυμνο: Αναβαθμίζεται ο χώρος και βελτιώνεται η βατότητα στα μονοπάτια του Δημοτικού Κήπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μετά από δύο περίπου εβδομάδες

Παρεμβάσεις λειτουργικής και αισθητικής αποκατάστασης των μονοπατιών στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου υλοποιεί ο Δήμος Ρεθύμνης, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μετά από δύο περίπου εβδομάδες.

Ειδικότερα, οι προγραμματισμένες εργασίες αφορούν τη συντήρηση και τον χρωματισμό της περίφραξης του Δημοτικού Κήπου καθώς και τη διαμόρφωση των περιπατητικών μονοπατιών στο εσωτερικό του, προκειμένου να βελτιωθεί η βατότητά τους.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή Ρεθύμνου, οι επισκέπτες του Δημοτικού Κήπου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι «θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ελαχιστοποιηθεί η όχληση που αναπόφευκτα θα προκληθεί από τις εργασίες, οι οποίες θα εκτελούνται τμηματικά ώστε να μην διαταραχθεί η λειτουργικότητα του χώρου και η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών».

Όπως συνεχίζει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του, «πάραυτα, παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των συμπολιτών ώστε ο ευπρεπισμός του Δημοτικού Κήπου να επιτευχθεί όπως έχει προβλεφθεί και, όλοι εμείς, οι άμεσοι αποδέκτες και χρήστες του, να συνεχίσουμε απολαμβάνουμε με ακόμη περισσότερες διευκολύνσεις, τα προνόμια που μας προσφέρει αυτή η όαση πρασίνου στην καρδιά της πόλης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News