Ρέθυμνο: Καταστροφή εκλογικού περιπτέρου του στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων καταγγέλλει το ΚΚΕ

Κρήτη
Ρέθυμνο: Καταστροφή εκλογικού περιπτέρου του στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων καταγγέλλει το ΚΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φαίνεται πως κάποιων τα στομάχια δεν αντέχουν τη δυναμική που εκφράζεται πανελλαδικά και στο Ρέθυμνο υπέρ του ΚΚΕ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ

Για θρασύδειλους τραμπούκους που μες στο σκοτάδι κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην πλατεία των Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο κάνει λόγο σε ανακοίνωση-καταγγελία η Τ.Ε. Ρεθύμνου του ΚΚΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Τομεακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΚΚΕ καταγγέλλει τους θρασύδειλους τραμπούκους που μέσα στο σκοτάδι – γιατί μόνο τότε μπορούν – κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων. Φαίνεται πως κάποιων τα στομάχια δεν αντέχουν τη δυναμική που εκφράζεται πανελλαδικά και στο Ρέθυμνο υπέρ του ΚΚΕ, δεν αντέχουν τη δύναμη που παίρνει ο λαός από τη δράση και παρέμβαση του κόμματος που δίνει δύναμη, ανάταση και ελπίδα! Τους λέμε ότι ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι θα κάμψουν με τέτοια καμώματα τη δράση του κόμματος.

Το ποτάμι της λαϊκής οργής, της λαϊκής αγανάκτησης και της ριζοσπαστικοποίησης δεν γυρίζει πίσω. Κάνουμε τη νύχτα μέρα και φτάνουμε με το ψηφοδέλτιο του Κόμματος παντού μέχρι τις εκλογές της 21ης Μάη».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News