Τα έργα υποδομών του Ρεθύμνου στο επίκεντρο της συνάντησης Κεφαλογιάννη-Λιονή

Κρήτη
Τα έργα υποδομών του Ρεθύμνου στο επίκεντρο της συνάντησης Κεφαλογιάννη-Λιονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ολοκλήρωση των κρίσιμων βημάτων για τον ΒΟΑΚ και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών κατασκευής του

Συνάντηση για την πορεία των έργων που έχουν δρομολογηθεί σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης και Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή του υποψήφιου βουλευτή Ρεθύμνου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, και της αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, κ. Μαρίας Λιονή.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ολοκλήρωση των κρίσιμων βημάτων για τον ΒΟΑΚ και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών κατασκευής του. Ακολουθήσε εκτενής αναφορά στην ουσιαστική συνεργασία των φορέων της Αυτοδιοίκησης με το κεντρικό κράτος και στις κοινές μάχες που δόθηκαν σε θεσμικό επίπεδο για το Ρέθυμνο. Ακολουθήσε συζήτηση για τις μελλοντικές στοχεύσεις για το Ρέθυμνο.

Αμέσως μετά ο κ. Κεφαλογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Λιονή από την πρώτη στιγμή έχουμε μια εξαιρετική θεσμική συνεργασία η οποία για την τρέχουσα κυβερνητική περίοδο οδήγησε σε ουσιαστικά αποτελέσματα για το Ρέθυμνο. Η επόμενη τετραετία θα είναι για το Ρέθυμνο η τετραετία των υποδομών. Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια επιθυμώ κάθε Ρεθεμνιώτης να γίνει μέτοχος, γνωρίζοντας ότι υπηρετεί τόσο το κοινό καλό, όσο και την δική του ατομική ευημερία, για να εξελιχθεί το Ρέθυμνο σε μια από τις πιο δημιουργικές και δυναμικές περιοχές της Ελλάδας. Έχουμε δημιουργήσει ένα ισχυρό θεσμικό μέτωπο γεγονός που δείχνει ότι σεβόμενοι την ευθύνη που έχουμε αναλάβει απέναντι στους πολίτες έχουμε αφήσει οριστικά πίσω συγκρουσιακές λογικές που ανήκουν στο χθες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News