Μυλοπόταμος: Είπαν βροντερό «όχι» στην παραβατικότητα και στη βίαιη συμπεριφορά (vid, pics)

Ρέθυμνο
Μυλοπόταμος: Είπαν βροντερό «όχι» στην παραβατικότητα και στη βίαιη συμπεριφορά (vid, pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τοπική Κοινότητα, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Εμπορικός Σύλλογος , εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Επιμορφωτικών Συλλόγων και όχι μόνο, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο χωριό Πέραμα, για να εξασφαλίσουν για τους ίδιους και για τα παιδιά τους μια ομαλή καθημερινότητα

Το κακό έχει παραγίνει. Οργή, αγανάκτηση και απαξίωση με φόντο την παραβατικότητα η οποία χτυπά κόκκινο, με καβγάδες και νταηλίκια σε καφετέριες και στο δρόμο μέρα μεσημέρι, με την σκληρή πραγματικότητα να περιλαμβάνει άσκοπους πυροβολισμούς και επικίνδυνες καταστάσεις.

Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε για τους δημότες στο Πέραμα, καθώς όπως υποστηρίζουν ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας, φόβου και απειλής ενώ νιώθουν ανυπεράσπιστοι μπροστά σε βίαιες και εγκληματικές συμπεριφορές κάποιων παραβατικών ατόμων που ενεργούν με απαράδεκτο τρόπο…

Τοπική Κοινότητα, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Εμπορικός Σύλλογος , εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Επιμορφωτικών Συλλόγων και όχι μόνο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξασφαλίσουν για τους ίδιους και για τα παιδιά τους μια ομαλή καθημερινότητα.

Όπως περιέγραψαν, οι επιδράσεις είναι αρνητικές και στα σχολεία της περιοχής. Τα παιδιά δεν μπορούν να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα και ελεύθερα καθώς κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα λόγω των ανεξέλεγκτων συμπεριφορών.

«Ανοχή τέλος. Απαιτούμαι ασφάλεια», το σύνθημα στη δυναμική κινητοποίηση που πραγματοποίησαν στην κεντρική πλατεία, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στα περιστατικά παραβατικότητα, καλώντας την κυβέρνηση, την τοπική αυτοδιοίκηση και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες να σκύψουν στο πρόβλημα. Μεταξύ άλλων ζητούν πιο πυκνή αστυνόμευση.

Δείτε εκτενές ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News