Ρέθυμνο

Νέα απίστευτη κτηνωδία στο Ρέθυμνο - Βρήκαν απαγχονισμένο κουτάβι

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας, απέναντι σε ζώα στην Κρήτη, με το τελευταίο εξ αυτών να σημειώνεται στο Ρέθυμνο, αφήνοντας άφωνη την τοπική κοινωνία

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας, απέναντι σε ζώα στην Κρήτη, με το τελευταίο εξ αυτών να σημειώνεται στο Ρέθυμνο, αφήνοντας άφωνη την τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, δυο κουτάβια εντοπίστηκαν τα τελευταία 24ωρα, εγκαταλειμμένα στο χωρίο Ατσιπόπουλο.

Άμεσα, κινητοποιήθηκαν οι πολίτες, οι οποίοι τους πρόσφεραν τροφή και νερό, ενώ εθελοντές έκαναν εκκλήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ώστε να βρεθεί φιλοξενία και να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατόν από το σημείο.

Όμως, λίγες ώρες αργότερα, το ένα σκυλάκι βρέθηκε απαγχονισμένο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο και για δεύτερο σκυλί απαγχονισμένο σε περιοχή του Ρεθύμνου όπου φιλόζωοι της πόλης προσπαθούσαν αργά το βράδυ να το εντοπίσουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες για το περιστατικό  με το απαγχονισμένο σκυλί κλήθηκε η αστυνομία ώστε να γίνει έρευνα. Αυτή την ώρα γίνεται νεκροψία στο άτυχο αρσενικό σκυλάκι, που εντοπίστηκε σε ερημική περιοχή στον δρόμο από Γάλλου προς Ατσιπόπουλο.

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το δεύτερο περιστατικό που αναζητούσαν φιλόζωοι από Ρέθυμνο, αργά το βράδυ είχε αίσιο τέλος, καθώς εντόπισαν τελικά το σκυλάκι ζωντανό, το οποίο μάλιστα το πήραν και τον πήγαν σε κτηνίατρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θυλικό, φαίνεται υγιή, καθώς του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τώρα αναζητείται εθελοντής φιλοξενία, μέχρι να υιοθετηθεί.ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια