Θρήνος στο Ρέθυμνο για τον 34χρονο δικυκλιστή - Μάχη για την ζωή του δίνει 62χρονος μετά από τροχαίο (βίντεο)

Ρέθυμνο
Θρήνος στο Ρέθυμνο για τον 34χρονο δικυκλιστή - Μάχη για την ζωή του δίνει 62χρονος μετά από τροχαίο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το νέο τροχαίο με θύμα έναν νέο άνδρα στο Πέραμα Μυλοποτάμου, το όνομα του οποίου προστέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 31 Αυγούστου στη μακριά λίστα των νεκρών της ασφάλτου
  • Νεκρός 34χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο έξω από το Πέραμα
  • Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση ΙΧ με την μοτοσυκλέτα του άτυχου άνδρα
  • Ξεψύχησε μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο
  • Και νέο τροχαίο επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του Γερανίου στο Ρέθυμνο

Θρήνος σήμερα στο Ρέθυμνο από νέο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε την ζωή ενός νέου άνδρα από τον Μυλοπόταμο. Πρόκειται για έναν 34χρονο από το Πέραμα, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε ξαφνικά χθες το βράδυ.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, 31 Αυγούστου, όταν ο 34χρονος κινείτο με την δίκυκλη μοτοσυκλέτα του με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Πέραμα, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κινείτο ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο. Δυστυχώς η πλαγιομετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων, αποδείχθηκε μοιραία για το 34χρονο παλικάρι.

Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων ο νεαρός οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε σοβαρά. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως όταν ο 34χρονος άνδρας έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περαστικών είχε ήδη ξεψυχήσει. 

Λίγες ώρες νωρίτερα από το θανατηφόρο τροχαίο στο Πέραμα, ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο με θύμα έναν 62χρονο αυτή την φορά οδηγό μοτοσυκλέτας σημειώθηκε επί του βόρειου οδικού άξονα Κρήτης, στο ύψος του Γερανίου. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναφέρουν πως από την σύγκρουση της δίκυκλης μοτοσυκλέτας που οδηγούσε ο 62χρονος με διερχόμενο ΙΧ, τραυματίστηκε σοβαρά ο άτυχος Ρεθυμνιώτης. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Άμεσα εισήχθη για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ιδρύματος, όπου ακόμα και σήμερα δίνει την δική του δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News