Ρέθυμνο

Αμάρι: Επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ, για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

Η επιχορήγηση προχώρησε με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα

Στην επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας στο Δήμο Αμαρίου, προχώρησε με απόφασή του ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας.

Η χρηματοδότηση, αναμένεται να συμβάλει στην υλοποίηση σημαντικών και αναγκαίων παρεμβάσεων οι οποίες θα ενισχύσουν συνολικά τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου Αμαρίου όπως ήταν και το ζητούμενο από πλευράς της δημοτικής αρχής μετά και την κατάθεση σχετικού αιτήματος προς τον αρμόδιο υπουργό, από τον δήμαρχο Παντελή Μουρτζανό.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αμαρίου: «Η χρηματοδότηση αυτή για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε άμεσα σε σημαντικές παρεμβάσεις ενισχύοντας τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου μας με στόχο τη διασφάλιση υψηλής επάρκειας ποιοτικού πόσιμου νερού. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας, όσο και τον βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη για τη διαχρονική στήριξή του σε κάθε μας προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια