Ρέθυμνο

Δήμος Ρεθύμνου: Ενημέρωση για δράση «Επαγγελματικής συμβουλευτικής σε ανέργους»

H δράση εστιάζει σε τεχνικές εύρεσης εργασίας και έχει στόχο την διευκόλυνση των ανέργων στην είσοδό τους στην αγορά εργασίας

Ξεκινά το πρόγραμμα  «Επαγγελματική Συμβουλευτική», που απευθύνεται σε ανέργους,  όπως ενημερώνει ο Δήμος Ρεθύμνης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου. 

H δράση της «Επαγγελματικής Συμβουλευτικής» εστιάζει σε τεχνικές εύρεσης εργασίας και έχει ως στόχο την διευκόλυνση των ανέργων στην είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Το περιεχόμενο των συναντήσεων θα επικεντρωθεί στις τεχνικές εύρεσης εργασίας μέσω αγγελιών έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, του κύκλου γνωριμιών και οργανισμών, τη Σύνταξη Βιογραφικού και Συνοδευτικής Επιστολής, την προετοιμασία για Επαγγελματική Συνέντευξη.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινότητας σε ατομικές συνεδρίες και όπου κρίνεται απαραίτητο, θα πραγματοποιούνται και σε ολιγομελείς  ομάδες  4-5 ατόμων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 24, πάροδος), στο τηλέφωνο 2831051916 και στο e-mail: ken.koinotitas.reth@gmail.com.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια