Ρέθυμνο

Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου: Θετικά αποτελέσματα για το θέμα της μεταστέγασης

Για άλλη μία φορά το στεγαστικό πρόβλημα των αστυνομικών στο Αμάρι, επαναφέρει με επιστολή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου

Μετά από συνεχόμενες ενέργειες - σύμφωνα με τους αστυνομικούς - καθώς και παρεμβάσεις τους, για το θέμα που αφορά την μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου και κατόπιν του πρόσφατου έγγραφου αιτήματός τους, επήλθαν θετικά αποτελέσματα.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ανακοίνωση πως το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., δεν έχει αντίρρηση για τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου στο κτίριο που προτίθεται να παραχωρήσει ο Δήμος Αμαρίου, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση για το χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα.

Σε περίπτωση όμως, που υπάρξει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαδικασιών, όπως τονίζουν στην ανακοίνωση, η αντίδρασή τους θα κλιμακωθεί μέχρι και τη δικαίωση των αιτημάτων τους.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης των αστυνομικών του νομού Ρεθύμνου:

«Η Ένωσή μας, συνεχίζει ακατάπαυστα και μεθοδικά την ανάδειξη των στεγαστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες του Νομού, συνεργαζόμενη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Αγωνιζόμαστε χωρίς μεγαλοστομίες και φανφάρες, που μοναδικό σκοπό έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων και έχοντας «κλειστά τα αυτιά» σε άναρχες φωνές που σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό από το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τον συνάδελφο!

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι συνεχόμενες ενέργειες - παρεμβάσεις μας για το θέμα που αφορά τη μεταστέγαση του Α.Τ. Αμαρίου, για τις οποίες είσαστε ήδη ενήμεροι, σε συνδυασμό με την συνδρομή της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κατόπιν του πρόσφατου έγγραφου αιτήματός μας, απέφεραν θετικά αποτελέσματα, όσο και αν αυτό μπορεί να αιφνιδιάζει κάποιους.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Αμαρίου την 01/10/2021, ελήφθη ομόφωνη επίσημα πλέον απόφαση, για δωρεάν παραχώρηση του χώρου, του πρώην Δημαρχείου Κουρητών, στην ΕΛ.ΑΣ. για μεταστέγαση του Α.Τ. Αμαρίου. Επίσης το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το 1774/21/2053662 από 04/10/2021 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης, δεν έχει αντίρρηση για τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου στο κτίριο που προτίθεται να παραχωρήσει ο Δήμος Αμαρίου, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση για το χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα.

Σε περίπτωση όμως που αδικαιολόγητα υπάρξει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαδικασιών, όπως ήδη έχουμε ενημερώσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η αντίδρασή μας θα κλιμακωθεί, μέχρι τη δικαίωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια