Ρέθυμνο

Χ. Σφακιανάκης: Απαιτούμε από την κυβέρνηση να μην μας κοροϊδεύει

Η Ένωση Συνταξιούχων Ρεθύμνου διαμαρτύρεται καθώς δεν τους δόθηκαν τα αναδρομικά που τους είχαν υποσχεθεί

Μιλά για κοροϊδία που συνεχίζεται από την δημοσίευση του νόμου 4670/20 και προσθέτει ότι η κυβέρνηση επικαλείται για μια ακόμη φορά τα λογισμικά προβλήματα των ιδιωτικών εταιριών που έχουν αναλάβει αυτή την υποχρέωση, ενώ όταν πρόκειται για περικοπές στις συντάξεις τα λογισμικά είναι έτοιμα.


Θέλουμε να επισημάνουμε ότι αυτά τα χρήματα τελικά τα δικαιούνται ελάχιστοι συνταξιούχοι και σε καμιά περίπτωση δεν αντισταθμίζουν τις μεγάλες περικοπές που έχει δεχθεί το σύνολο των 2,5 εκατομμυρίων συνταξιούχων.  

Οι συνταξιούχοι από τις περικοπές που έχουν δεχθεί στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, τα δώρα, και το ΕΚΑΣ πληρώνουν 8 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο. Ακόμη από τα ασφαλιστικά τους ταμεία κουρεύτηκαν δεκάδες δισεκατομμύρια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, σημειώνει στο Ράδιο 98.4 ο Πρόεδρος της Ένωσης Χαράλαμπος Σφακιανάκης. 

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει επιτέλους τον εμπαιγμό των συνταξιούχων και να αποδώσει άμεσα τα χρήματα στους δικαιούχους που δικαιούνται από τον Οκτώβριο του 2019. 

Παράλληλα κάνουμε γνωστό σε όλους ότι όλα όσα μας έχουν περικοπεί τα διεκδικούμε αγωνιστικά και δυναμικά γιατί είναι δικά μας χρήματα, είναι χρήματα δουλεμένα με τον αγώνα και τον ιδρώτα μιας ολόκληρης ζωής. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια