«Πράξεις και όχι λόγια»: Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία στο Σπήλι

Ρέθυμνο
«Πράξεις και όχι λόγια»: Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία στο Σπήλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις δύσκολες και κρίσιμες ημέρες που διανύουμε οι ανάγκες που παρουσιάζονται στα νοσοκομεία για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και πρέπει να αντιμετωπιστούν μεθοδικά

Σε πράξη και όχι λόγια μετουσιώνουν την προσφορά ο Δήμος Αγίου Βασιλείου, η Ένωση Κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων σε συνεργασία με το ΣΕΑ Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», διοργανώνοντας ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία στο κτήριο του Δημαρχείου Σπηλίου το Σάββατο 23 Ιανουαρίου από 9 το πρωί έως και 1 το μεσημέρι.

Στις δύσκολες και κρίσιμες ημέρες που διανύουμε οι ανάγκες που παρουσιάζονται στα νοσοκομεία για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και πρέπει να αντιμετωπιστούν μεθοδικά.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους πολίτες να συστρατευτούν, είτε είναι εθελοντές αιμοδότες, είτε όχι σε αυτή την τόσο σημαντική πρόσκληση - έκκληση. «Ας στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης, μεσούσης της δύσκολης υγειονομικής συγκυρίας».

Οι δότες ζωής υπενθυμίζουν πως η αιμοδοσία είναι μία ασφαλής διαδικασία και το προσωπικό της αιμοδοσία τηρεί σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι της Covid 19.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News