500 χιλιάδες ευρώ στα δημοτικά ταμεία για έργα στο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
500 χιλιάδες ευρώ στα δημοτικά ταμεία για έργα στο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δωράκι» 850 χιλιάδων ευρώ της Περιφέρειας προς τον Δήμο Ρεθύμνου

Πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ για παρεμβάσεις στο κτήριο του επαγγελματικού λυκείου στα Περιβόλια και άλλες 350 χιλιάδες ευρώ για έργα του δικτύου της ΔΕΥΑΡ στη δημοτική ενότητα Αρκαδίου, εξασφάλισε το προηγούμενο διάστημα ο μητροπολιτικός δήμος του Ρεθύμνου από την περιφέρεια Κρήτης.      

Όπως τόνισε ο Σταύρος Αρναουτάκης, οι εγκαταστάσεις του κτιρίου του ΕΠΑΛ είναι πλέον παλιές και απαιτούν συντήρηση, ενώ ο Γιώργος Μαρινάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην μελέτη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου για άλλες αναγκαίες εργασίες που θα γίνουν στον ίδιο χώρο.     

Εξίσου σημαντικές όμως, θα είναι και οι παρεμβάσεις που θα γίνουν και στα δίκτυα αποχέτευσης της ΔΕΥΑΡ στην ανατολική πλευρά του δήμου, τα οποία είναι κατεστραμμένα από τις πλημμύρες του 2019. Πρόκειται για το δίκτυο της δημοτικής επιχείρησης που ξεκινά από την Σκαλέτα και φτάνει έως και το Ρέθυμνο.      

Το συνολικό ποσό των 850 χιλιάδων ευρώ που έβαλε πλέον στα ταμεία της δημοτική αρχή Ρεθύμνου προέρχεται από ιδίους πόρους της περιφέρειας Κρήτης.      

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News