Η «καταδρομική» επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην βίλα του Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
Η «καταδρομική» επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην βίλα του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη - Συνελήφθησαν 30 συνολικά άτομα και κατασχέθηκαν 7 χιλιάδες ευρώ

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως προκαλούσαν συχνά την Θεά Τύχη και μάλιστα χωρίς απρόοπτα. Έτσι αποφάσισαν να το πράξουν για μία ακόμη φορά χθες το βράδυ, μόνο που αντί να προκαλέσουν την Θεά Τύχη, προκάλεσαν απλά την τύχη τους, αφού οι «φύλακες» είχαν γνώση για το τι συνέβαινε τελευταία στην «επίμαχη» βίλα, που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην περιοχή των Τριών Μοναστηριών. 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε μετατρέψει την βίλα του σε χαρτοπαικτική λέσχη και μάλιστα χθες το βράδυ -κόντρα σε περιοριστικά μέτρα- είχε καλέσει δεκάδες φίλους του για να το «στρώσουν»….

Οι διωκτικές αρχές του Ρεθύμνου όμως που φέρονται να είχαν θέσει τον ιδιοκτήτη της βίλας σε στενή παρακολούθηση το τελευταίο διάστημα, οργάνωσαν μια «καταδρομική» επιχείρηση για να κάνουν έφοδο, δεδομένου ότι έξω από την βίλα υπήρχε και ένας τσιλιαδόρος, ο οποίος χρησιμοποιώντας κιάλια νυχτερινής όρασης, «χτένιζε» την ευρύτερη περιοχή.

Η «έφοδος» της ΕΛ.ΑΣ. στην βίλα, αναφέρουν οι πληροφορίες του neakriti.gr, έγινε λίγο πριν τις 8,30 χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα την σύλληψη 30 συνολικά ατόμων. 

Όπως ανακοινώθηκε πάνω από την «πράσινη τσόχα» συνελήφθησαν 13 άτομα, καθώς και ένας ακόμα αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου. 

Οι 14 κατηγορούνται για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, αλλά και για παραβίαση των μέτρων που αφορούν στην πρόληψη ασθενειών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 16 ακόμα άτομα -14 Ρεθυμνιώτες και 2 αλλοδαπούς- οι οποίοι κατηγορούνται ότι «έσπασαν» τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοιού. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο διαχειριστής της βίλας είχε επιτρέψει χθες το βράδυ σε 12 φίλους του να παίξουν τυχερά παιχνίδια, στα οποία μάλιστα συμμετείχε και ο ίδιος. Ενώ σε έρευνα των αστυνομικών σε άλλους χώρους της βίλας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.990 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια των τυχερών παιχνιδιών, επιπλέον 600 τραπουλόχαρτα, 30 πλήρεις τράπουλες, 474 μάρκες πονταρίσματος, καθώς και ένα ζευγάρι κιάλια νυχτερινής όρασης.

Σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα  πρόστιμα και συγκεκριμένα 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της βίλας, 23 πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας και 30 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση. Την προανάκριση της υπόθεσης -που απασχολεί ήδη και τις δικαστικές αρχές- έχουν αναλάβει οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News