Ρέθυμνο

Αλέξης Τσίπρας: Τα μηνύματα που «άφησε» από το Ρέθυμνο

Σε ποια ζητήματα αναφέρθηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Εγκάρδιας υποδοχής έτυχε στα Σελλιά και το Πέραμα Ρεθύμνου, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου περιόδευσε σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου,το πρωί και το μεσημέρι.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στα αναπτυξιακά έργα του Ρεθύμνου που είχε πολλαπλάσια χρηματοδότηση κατά την διακυβέρνησή του, υποσχέθηκε σύσφιξη των σχέσεων με την περιφέρεια και αποκέντρωση για την ενίσχυση της υπαίθρου, ενώ επανέλαβε το αίτημα για απρόσκοπτη ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ, χωρίς διόδια.

Στα Σελλιά Αγίου Βασιλείου και το Πέραμα Μυλοποτάμου, συνέχισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, την περιοδεία του στη δυτική και κεντρική Κρήτη.

Νωρίς το πρωί στα Σελλιά, υπογράμμισε ότι οι πόροι για αναπτυξιακά έργα στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου πολλαπλασιάστηκαν επί της διακυβέρνησής του, με απτά αποτελέσματα, αλλά και με γραφειοκρατία που καθυστερεί τις παρεμβάσεις.

Από το Πέραμα, το μεσημέρι, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε, ότι ο ΒΟΑΚ πρέπει να ολοκληρωθεί, όπως είχε προγραμματίσει το έργο να υλοποιηθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς διόδια, κάτι που είναι σίγουρος ότι θα το διεκδικήσουν και οι πολίτες της Κρήτης μαζί με την παράταξη, ενώ για πρώτη φορά μετά την κρίση επανήλθε η ατζέντα της αποκέντρωσης και της ενίσχυσης της υπαίθρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας διανυκτέρευσε στο πολυαγαπημένο του Ροδάκινο Αγίου Βασιλείου, κάτι που πράττει από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κόμμα του 4% και ευχαρίστησε τους πολίτες του Ρεθύμνου στα Σελλιά και το Πέραμα που η παράταξη έφτασε στο 40%, χάρις στην εμπιστοσύνη και την ψήφο τους.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια