Ρέθυμνο

Φυτεία κάνναβης στον Μυλοπόταμο - Έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνο και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε η φυτεία κάνναβης, με τις αρχές να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εντοπίστηκε σήμερα (07.08.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια